Nincs ember Magyarországon, aki ne hallott még volna a vadasról. Van, aki marhából készíti, mások vadhúsból, de még olyanok is léteznek, akik szerint akár csirkéből is megfőzhető. Talán az egyik legmegosztóbb étel, vélhetően azért,...
A nagyi tojáslevesének, sült karajának, vagy túrógombócának az ízét valószínűleg még mindenki a szájában érzi. Most felidézzük ezeket a népszerű recepteket – de csavarunk rajtuk egy kicsit.
Póréhagyma, gomba, sárgarépa, spenót – önmagában lehet, hogy egyik sem a családtagok kedvence, de ezekben a fogásokban nélkülözhetetlenek. Na és igazi ízélményt garantálnak.
Ha hét közben nincs idő többfogásos étkezésekre, hétvégén bepótolható. Ilyenkorra érdemes időzíteni a laktatóbb fogásokat, hiszen az sem gond, ha ebéd után a jóllakott családtagok elszundítanak.
A nyári melegben néha nincs kedve az embernek sokáig a tűzhely mellett állni. Ezért most olyan ételsort mutatunk, amely gondos előkészítés után akár egy óra alatt elkészülhet.
Egy kis fehérbor a levesbe, sör a sertéssültbe, csak hogy felturbózza az ízét. Mivel ezek a főzés során elpárolognak, a gyerekeknek is bátran feltálalható.
A Magyar Angus Ünnepével tette emlékezetessé az újranyitást vendégei számára a Hoppá! Bistro. Jancsa Jani kulináris vezető sajtóvacsorán mutatta be a Budapesten kizárólag itt elérhető Hortobágy Angus különleges húsait.
Azért csak beköszöntött a nyár, ilyenkor a színek és az illatok mellett az ízeket is intenzívebben érezzük. Ez a változatos menüsor pedig garantáltan meghozza a kóstolgatókedvet.
Fokozatosan kapjuk vissza a régi életünket a járvány után, s az idő is egyre szebb. Ám, hogy igazán energikusan vethessük magunkat az előttünk álló feladatokba, ahhoz finom és tartalmas ételek kellenek.
Bővelkedik értékes ízanyagokban a húsvéti sonka főzőleve, sokan mégis egyszerűen kiöntik. A Bors most ad néhány tippet a szenzációs alapanyag felhasználására.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.