Aktuális

Marha jó élményben volt részünk – A Magyar Angus Ünnepe a Hoppá! Bistro-ban

Bors

Létrehozva: 2021.06.29.

A Magyar Angus Ünnepével tette emlékezetessé az újranyitást vendégei számára a Hoppá! Bistro. Jancsa Jani kulináris vezető sajtóvacsorán mutatta be a Budapesten kizárólag itt elérhető Hortobágy Angus különleges húsait. 

Magyarországon mindössze 4 gazdaság rendelkezik az Igazolt Magyar Angus Hús védjeggyel, köztük a Hortobágy Angus, amelynek kiemelkedő minőségű állatállománya a Hortobágyi Nemzeti Park területén, a városoktól és forgalmas utaktól távol nevelkedik. A gazdaságban tartott marhák 22-24 hónapos koruk előtt nem kerülnek vágóhídra – a korral együtt pedig a húsuk is érettebb, zamatosabb, márványozottabb lesz. 

Az Andrássy úti Hoppá! Bistro sajtóvacsorára hívta a kollégánkat, akikkel igazi különlegességet kóstoltattak: a Hortobágy Angust. Az ételekhez jól passzoló zamatos borokról pedig a Takler Pince gondoskodott. 

Jancsa Jani, a Hoppá! Bistro, a Bamba Marha, valamint Donna Mamma kulináris vezetője, társtulajdonosa volt a házigazda ezen az estén, ő foglalta keretbe foglalta eseményt: mesélt a magyar vendéglátás elmúlt egy évéről, valamint elkalauzolta a vendégeket a kulináris kalandozásban.

A Hortobágy Angus különleges steakjei Budapesten egyedül a Hoppá! Bistro étlapján, prémium Angus húspogácsáik pedig a Bamba Marha lánc burgerezőiben találhatóak meg.

Az elmúlt egy év rengeteg nehézséget és kihívást tartogatott a vendéglátók számára. A Hoppá! Bistro csapata is rengeteget tudna erről mesélni, de a Magyar Angus Ünnepével inkább azt szeretnénk hangsúlyozni: a kiemelkedő minőségű fogásokkal, a kifogástalan kiszolgálással vissza lehet csalni a vendégeket az éttermekbe” – vallja Jancsa Jani. Hozzáteszi, az Andrássy úti Hoppá! Bistro koncepciója változatlan: az őszinte vendéglátás és a modern bisztróhangulat jegyében, magyar és francia házasságból született étlappal várják a vendégeket, sokszínű a la carte fogásokkal, valamint remek ár-érték arányú heti menüvel.


 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek