Magyarországon mindössze 4 gazdaság rendelkezik az Igazolt Magyar Angus Hús védjeggyel, köztük a Hortobágy Angus, amelynek kiemelkedő minőségű állatállománya a Hortobágyi Nemzeti Park területén, a városoktól és forgalmas utaktól távol nevelkedik. A gazdaságban tartott marhák 22-24 hónapos koruk előtt nem kerülnek vágóhídra – a korral együtt pedig a húsuk is érettebb, zamatosabb, márványozottabb lesz.
Az Andrássy úti Hoppá! Bistro sajtóvacsorára hívta a kollégánkat, akikkel igazi különlegességet kóstoltattak: a Hortobágy Angust. Az ételekhez jól passzoló zamatos borokról pedig a Takler Pince gondoskodott.
Jancsa Jani, a Hoppá! Bistro, a Bamba Marha, valamint Donna Mamma kulináris vezetője, társtulajdonosa volt a házigazda ezen az estén, ő foglalta keretbe foglalta eseményt: mesélt a magyar vendéglátás elmúlt egy évéről, valamint elkalauzolta a vendégeket a kulináris kalandozásban.
A Hortobágy Angus különleges steakjei Budapesten egyedül a Hoppá! Bistro étlapján, prémium Angus húspogácsáik pedig a Bamba Marha lánc burgerezőiben találhatóak meg.
Az elmúlt egy év rengeteg nehézséget és kihívást tartogatott a vendéglátók számára. A Hoppá! Bistro csapata is rengeteget tudna erről mesélni, de a Magyar Angus Ünnepével inkább azt szeretnénk hangsúlyozni: a kiemelkedő minőségű fogásokkal, a kifogástalan kiszolgálással vissza lehet csalni a vendégeket az éttermekbe”
– vallja Jancsa Jani. Hozzáteszi, az Andrássy úti Hoppá! Bistro koncepciója változatlan: az őszinte vendéglátás és a modern bisztróhangulat jegyében, magyar és francia házasságból született étlappal várják a vendégeket, sokszínű a la carte fogásokkal, valamint remek ár-érték arányú heti menüvel.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.