tanulás

Munkálatok

Komoly döntésre szánta el magát: Bebe festőnek áll

Váltás

Visszaült az iskolapadba: Négy évig asztrológiát tanul Ábrahám Edit

Aktuális

Minden tantárgyból ötös akar lenni a gyerek? Ez a megoldás!

A december az egyetemisták és a középiskolások számára is kihívásokkal teli időszak. Itt a félévzárás és a vizsgaidőszak, amikor minden diák igyekszik a legjobb formáját hozni. Mutatunk pár tippet, hogy hatékonyabb legyen a tanulás.

PR Cikkek

Mit tanulhatunk az e-Titán rendszeren keresztül? (x)

Az e-Titán felhasználóbarát felülettel és átláthatósággal szolgálja a tanulni vágyók igényeit. De mi is ez a rendszer? Milyen területeken vehetjük hasznát? Miért fontos az akár élethosszig tartó tanulás? Cikkünkben ilyen kérdéseknek járunk utána.

Celeb

Tegnap este tudta meg: hatalmas örömhírt osztott meg Rubint Rella

Rubint Rella a második diplomájára készül. Boldogan osztotta meg, hogy felvételt nyert a Semmelweis Egyetem Táplálkozástudományi szakember képzésre.

Celeb

Meglepő új szakmát tanul Bebe: nem bízik a jövőben, inkább kieszelt egy B-tervet

Visszaül az iskolapadba Bebe.

Celeb

Demens időseknek szeretne segíteni Schmuck Andor – Hamarosan iskolapadba ül

Schmuck Andor néhány héttel ezelőtt dédiszitter szolgáltatásba kezdett. Hogy minden megkeresésnek eleget tudjon tenni, hamarosan visszaül az iskolapadba.

Celeb

Tanulnia kell vakon élni Agárdi Szilvinek

Egészen tavaly nyárig valahol a vak és az alig látó közötti határán volt az állapota a csinos énekesnőnek. Nemrég azonban teljesen elvesztette szeme világát Agárdi Szilvi, ami nagyon megviselte őt. Mégsem sopánkodik, szakember segítségét...

Aktuális

Vallanak a diákok: Elnézőbbek a tanárok - videó

Három héttel az alsó tagozatos nyitás után a felsősöknél és a középiskolásoknál is visszaállt a jelenléti oktatás. A diákok szerint engedékenyebbek a tanárok.

Celeb

Tolvai Reni visszaült az iskolapadba

A szexi énekesnő továbbképzi magát.