művészet

Aktuális

Fontos döntést hozott A Fővárosi Nagycirkusz, komoly változások jönnek

Önálló balettkart alapítottak a Fővárosi Nagycirkuszban. Valc Szabolcs koreográfus és tánckarvezető a Borsnak adott interjújában kifejtette, hogyan működhetnek együtt a táncosok az artistákkal.

Aktuális

Hihetetlen sikert ért el egy magyar festőnő Firenzében

Vészabó Noémi Aurórát és Lunát örökítette meg.

Aktuális

Műalkotásokat varázsol az ujjakra: A világ egyik legjobb műkörmöse lett Lilla

Kilencedik helyezést ért el a párizsi műkörömépítő-világ-bajnokságon a karcagi Tőkés Lilla, ezzel ő lett hazánk egyik legsikeresebb versenyzője. Eddig több, mint ötven kupát zsebelt be munkáival, köztük több műkörömépítő...

Aktuális

Nem mindennapi dolgokat alkot Babos Zsili és tehetséges csapata – fotók

Babos Bertalan Zsili festőművész, tervezőgrafikus munkáinak (erő)terébe saját kiállításai mellett Budapest romkocsmáiban is belekerülhetünk, de ha városi sétára indulunk, a budavári lépcsőkön ugyancsak belebotlunk, és már a Bethesda...

Aktuális

Libák, lovak, disznók csodálják a magyar festő képeit

Mangalicák, lovak, szamarak, ludak és tyúkok ámulattal csodálják Rónai Gábor festőművész alkotásait, aki pajtákban, ólakban állítja ki munkáit.

Aktuális

Keserü Ilona Rekonstrukció című festménye a párizsi Musée National d’Art Moderne - Centre Pompidou gyűjteményében 

A párizsi Musée National d’Art Moderne - Center Pompidou gyűjteményébe került az 1990-es Rekonstrukció című kép, amelyet Keserü Ilona, a háború utáni absztrakt művészet egyik legjelentősebb alkotója festett. A kép Európa legnagyobb...

Aktuális

Fotó: Ezzel üzen a magyar léggömbművész: a vakcina az egyetlen esélyünk

Mivel a koronavírus-járvány legyőzése közös cél, az oltás fontosságát már nemcsak a szakemberek hirdetik. Csatai Gergő léggömbművészként hívja fel a figyelmet a vakcinafelvételre.

Sport

Késely Ajna nemcsak zseniálisan úszik, hanem eszméletlenül jól is rajzol. Kételkedik? Kattintson!

Elképesztően tehetséges lány az úszó ifjúsági olimpiai bajnok Késely Ajna. De nemcsak a vízben: parádés kézzel rajzolt alkotással lepte meg magát és barátait.

Aktuális

2 milliárdért cserét gazdát egy videó, amit bárki ingyen megnézhet a neten – mi is megmutatjuk

Felfoghatatlan összegért sikerült eladni egy olyan, mindössze 10 másodperces felvételt, amit egyébként bárki megnézhet az interneten – teljesen ingyen.

Celeb

Senki sem hiszi el: Kim Kardashian azt állítja, ezt a lánya festette – fotó

Instagram-oldalán osztott meg egy festményről készült fotót Kim Kardashian, aki azt állítja, a mestermű szerzője nem más, mint kislánya, North West.