kertészkedés

Test és lélek

Súlyos pénzekbe is kerülhet, pedig ez a világ legegyszerűbb dolga

Egyre népszerűbb, de ha csak az Insta kedvéért csináljuk, jó pénzeket lehet rákölteni.

Aktuális

Irány a kiskert: ezeket a zöldségeket még most sem késő elültetni

A legtöbb zöldség július végéig betakarításra kerül. Az üres ágyásokba még mindig ültethetünk olyan zöldségeket és fűszernövényeket, amik még a fagyok beállta előtt ősszel frissen az asztalunkra kerülhetnek.

Aktuális

Mit tegyen, ha nem érik a paradicsom? Sokkolja! Mutatjuk, hogyan kell

Ne várjunk a napra, mi is tehetünk érte.

Celeb

Hoppá! Horváth Éva gazdasszony lett

Ki gondolta volna, hogy az egykori szépségkirálynő, modell és műsorvezető egyszer Aranykalászos gazda lesz? Pedig hamarosan az lesz: Horváth Éva két évvel ezelőtt vidékre költözött, egy Duna menti településen él párjával és kisfiával,...

Aktuális

Tuti tippek: így csinálj tökéletes komposztot!

Tavasszal a jó idővel indul a komposztálási szezon is, amibe érdemes bele- vágni hiszen akár két legyet is üthetünk vele egycsapásra: csökkenthetjük a háztartási hulladékot és egészségesebbé tehetjük a talajt. 

Aktuális

Felejtse el a vegyszereket! Védekezzen poloskával a levéltetvek ellen

A kerttulajdonosok réme az érett termést legázoló rovarinvázió. Előzze meg, hogy ezt semmiképpen se kelljen végignéznie. Az erős kémiai szerek helyett először próbálja ki a természetes rovarriasztókat.

Celeb

Kertészkedéssel próbálja beindítani a szülést Dér Heni - Fotó

A kismamának egy hete van hátra, már nagyon várja Beni érkezését.

Aktuális

Három egyszerű trükk, és új erőre kapnak a szobanövényeink

Kevesen tudják, de a szobanövények tápanyag ellátása és fejlődése teljes mértékben tattól függ, hogyan bánunk velük. De van számtalan trükk, amellyel hosszú időn át egészségesen meg tudjuk őrizni a lakás díszeiként is szolgáló növényeket. 

Aktuális

Ezektől a trükköktől csodálatosak lesznek a paradicsomai, próbálja ki!

Akármilyen igénytelennek is tűnik, bizony, a paradicsompalánta is szebben fejlődik, ha megfelelő gondoskodást kap! Nem kell semmi extrára gondolni: nagyanyáink módszere tökéletes lesz, hogy erős, és sok termést adó növényeid legyenek!

Aktuális

Luxuscikk lehet a kerti törpe a koronavírus miatt

Hat hónapja hiába várják a megrendelt kerti törpéket az európai kertészeti áruházak. Olyan nagy forgalmazók is érintettek, mint a leghíresebb svéd bútorgyártócég. A törpe-válság hatására az árak az egekbe emelkedtek: míg korábban...