lélek

Trauma

Fontos fejleményről számolt be Szilágyi Liliána

Lélek

Kitálaltak a tudósok: ez történik a halálunk után

Celeb

Teljesen megtört! Ezért kellett elhagynia Magyarországot az Exatlon sztárjának – videó

Az Exatlon Hungary harmadik évadának egyik legnagyobb közönségkedvence Szabó Franciska. A kemény dzsúdóbajnok a konténeres pályán súlyos sérülést szenvedett, ezért az orvosok nem engedték tovább versenyezni. De nem csak a kiesése törte meg Francit.

Celeb

Rúzsa Magdi énektanárral készül a visszatérésre

Komoly mélypontjai voltak a közel egyéves leállás alatt Rúzsa Magdinak. Előfordult, hogy abban sem volt biztos, színpadon a helye. Hónapokig nem énekelt, végül mégis a zene bizonyult hatékony terápiának. 

Celeb

Testi és lelki sokk: ezt érezte Radics Gigi, amikor belenézett a tükörbe - videó

Az anyaság testileg és lelkileg is megváltoztatta Radics Gigit.

Aktuális

Kiderült, hogy mi, magyarok miért viseljük sokkal nehezebben a koronavírus-járványt

A pandémia tulajdonképpen egy biológiai krízishelyzet – Bagdy Emőke szerint talán így lehetne röviden és tömören összefoglalni, hogy mit jelent világjárvány.

Celeb

Király Linda: Ha jön az új szerelem, nyitva az ajtó!

Az énekesnő immár két éve él szingliként, és igazság szerint nagyon jól megvolt egyedül, most mégis szintet lép: ha belépne az életébe a nagy Ő, nem fogja elkergetni.

Celeb

Oláh Gergő: Nem bírnám ki újra közmunkásként - Interjú

A zenész és felesége, Niki négy gyermeket nevelnek, tavaly vették meg életük első saját házát. A koronavírus-járvány őket is megoldandó feladatok elé állította, de az énekes azt mondja, nem lehet olyan élethelyzet, amikor ismét ásót...

Celeb

Ki akart szállni a prostivilágból: VV Fanni gazdag férjre és családra vágyott

Csak egy ideig akarta űzni a legősibb hivatást, mert titkon házasságról és gyerekről álmodott a meggyilkolt celeblány. Barátnője, Hajnalka szerint VV Fanni addig is a legjobb akart lenni a szakmájában, és erre rengeteget áldozott.

Aktuális

Az ünnepek alatt is van segítség!

Az éjjel nappal hívható segélyhívó számok mellett az idei évtől applikáció és chat-es szolgáltatás is segíti a bajban lévőket!