kiállítás

Kiállítás

Fotó készült róla: Így néz ki egy nárcisztikus kapcsolat

Múzeum

Détár Enikő megható vallomása az anyaságról: „Ott vagyok mint egy védőháló”

PECAROVAT

Új szerepben láthatjuk Walter Tamást a FeHoVa-n

Állat

Menhelyről jött, mégis 370 ezer forintot ér Bernadett kutya

Döbbenetes számok forognak az European Dog Show körül.

Sport

Kiderült, miért ilyen sok a videóbírós piros lap az NB I-ben

Feltűnően megnőtt az NB I-ben a videóbíró segítségével felmutatott piros lapok száma. Szabó Zsolt korábbi játékvezető szerint muszáj minden eszközzel megvédeni a futballisták testi épségét. 

Aktuális

Dubaj koronahercegét lenyűgözte a Magyar Pavilon - fotók

Dubaj koronahercege, Sheikh Hamdan bin Mohammed bin Rashid Al Maktoum látogatást tett a Dubaji Világkiállítás Magyar Pavilonjában. A 15 legkülönlegesebb épület közé bekerült pavilon a koronaherceget is lenyűgözte.

Aktuális

Meglepő adatok: Itt vannak a vadászati kiállítás számai

Hatalmas sikerrel zárult az „Egy a Természettel” Vadászati és Természeti Világkiállítás október 14-én. A HUNGEXPO területén lévő kiállítást 616 ezren tekintették meg, a vidéki helyszínekkel együtt pedig 1,5 millió felett volt a látogatók száma.

Aktuális

Macskát tartanál? Egy trendi cicáért minimum 300 ezret kell fizetned – videó

A macskák vették át az uralmat a ferencvárosi Lurdy házban, s elnézően tűrték, hogy a látogatók megcsodálják őket. A tenyésztők néhány igazi kuriózumnak számító fajtákkal is készültek, amelyeknek az ára egy használt autóéval vetekszik.

Aktuális

Vadászati világkiállítás – Kovács Zoltán: Elképesztő húsz nap volt

Az utolsó napon közel 35 ezren látogattak el a HUNGEXPO-ra, ezzel a világkiállítás központi helyszínének összlátogatottsága a 20 nap alatt meghaladta a 616 ezret.

Aktuális

Utolsó napjához érkezik a világkiállítás

Csütörtök este 19 órakor bezárja kapuit az "Egy a Természettel" Vadászati és Természeti Világkiállítás központi rendezvénye a Hungexpón, szerdán közel 40 ezren látogattak el a világkiállítás központi helyszínére, ezzel az itteni...