nevelés

Celeb

Titkot árult el fiai, a 12 éves Félix és a 2 éves Dávid neveléséről Lilu

Kovalcsik Ildikó Lilu két kisfiú, a 12 éves Félix és a 2 éves Dávid édesanyja. A műsorvezető ritkán beszél gyerekeiről a sajtóban, nemrég azonban egy fontos részletet árult el arról, milyen elvek mentén neveli őket.

Aktuális

Szóba se állnak vele a családtagjai, kemény pornós lett a vallásos lányból - 18+

Hatalmas fordulatot vett a fiatal lány élete.

Aktuális

Pár tízezerből berendezhető egy lakás – eláruljuk, hogyan

Targoncák, gyerekek, hűtőket és bútorokat cipelő emberek nyüzsögnek az FKF egyik raktárában. Kollégánk, Újvári Mihály megnézte, milyen kincseket rejt az Újrahasználati központ.

Celeb

Rákóczi Feri: Ha el lehet rontani a hagyományos értelemben vett apa-fia kapcsolatot, akkor én megtettem

A népszerű rádióst, Rákóczi Ferit a gyermekei születése előtt nem igazán foglalkoztatta a jövő. Ám amióta apa lett, felelősségteljessé vált és mindig egy lépéssel előre gondolkodik.

Aktuális

Háromévesek sincsenek, de már hasítanak a világhálón

„Kés, villa, olló, gyerek kezébe nem való” – hangzott a mondás szüleink szájából, de vajon mi a helyzet a telefonnal, a tablettekkel és laptopokkal? Egy felmérés szerint a három év alatti gyermekek fele, a 4-6 évesek 90 százaléka...

Celeb

Több millió forinttól esett el Keresztes Ildikó

Az énekesnő szüleinek köszönheti, hogy nincsenek most anyagi gondjai. Már gyerekként megtanították neki, hogyan bánjon a pénzzel.

Aktuális

Egyetért? Az anyuka számlákat fizettet a hétéves lányával, hogy megtanulja értékelni a pénzt

Mielőtt döntene, azért olvassa el a játékszabályokat.

Celeb

Weisz Fanni: A felelős állattartásra való nevelést már gyermekkorban el kell kezdeni - Videó

Az egykori szépségkirálynő egészen pici gyerekként kapta meg az útravalót édesanyjától arról, hogy hogyan legyünk felelős állattartók. Ezért is érzi fontosnak, hogy a gyerekeket már egészen kis korukban el kell kezdeni neveli a felelős állattartásra.

Celeb

Béci kiakadt az emberekre: „Az édesanyátok nem tanított meg titeket arra, hogy...”

Szomorú tapasztalatairól számolt be Young G, azaz Béci. A rapper Instagram-sztorijában fakadt ki, mert az emberek egyszerűen nem képesek köszönni.

Celeb

Fésűs Nelly betörte Vajtó Lajost

Boldog házasságban él Fésűs Nelly mellett, de alapvetően nem házasságpárti Vajtó Lajos. Kislánya miatt mégis igent mondott, s nem bánta meg, sőt a főzésen kívül minden női feladatot örömmel elvégez.