lemondás

Lemondás

Ukrán miniszter adta be a lemondását

Aktuális

Korrupciós botrány: Mikor mond le Cseh Katalin?

<p>A Fidesz arra vár választ Cseh Katalintól, a Momentum európai parlamenti (EP) képviselőjétől, hogy mikor fog végre lemondani mantádumáról korrupciós botránya miatt.</p>

Sport

Nem hiszi el, mi történt Turi György lemondása előtt

Az úszóedző egy hónapig bírta a sorozatos támadásokat, de az utolsó pillanatban történt valami.

Aktuális

Turi György lemondott tisztségeiről, nyilvánosságra került a levél

Turi György lemondott a Magyar Úszó Szövetségben (MÚSZ) betöltött szakmai alelnöki, elnökségi tagsági, valamint edzőbizottsági elnöki posztjáról.

Sport

Bevallotta a gyönyörű magyar bajnoknő, miért félnek tőle a férfiak

Kiss Anna tarolt az INBA fitnesz-világbajnokságon, ahol bikini kategóriában második, sportmodell kategóriában ötödik lett. A hölgy saját bevallása szerint erős jellem, akitől tartanak a férfiak.

Celeb

Nem csitul a botrány! – Hivatalosan is lemondott Straub Dezső

Szerdán bejelentette lemondását a Vidám Színpad művészeti vezetője. Straub Dezsőt bár már lecserélték, hivatalosan a mai napig nem kapott értesítést a változásról.

Celeb

Közel 40 éve küzd gyógyíthatatlan betegségével Kovács Áron

Kovács Áron kisgyermekként tudta meg, hogy gyógyíthatatlan beteg. Szüleinek köszönhetően cukorbetegségét nem tragédiaként élte meg, kihívásként tekintettek az új helyzetre. A közel négy évtized alatt megtanult ezzel együtt egészségesen élni.

Aktuális

Háború dúl a vajdák között: Ott tart a botrány, hogy lemondásra szólították fel Kállai Csabát

Kirobbant a Borsod megyei vajdaháború. A múlt szombaton beiktatott új borsodi vajdát, Lakatos Gusztávot többen sem fogadják el, köztük a jelenlegi Borsod megyei vajda, Lakatos Attila. A botrány most ott tart, hogy Lendvai János, a vajdák szóvivője...

Aktuális

Több mint egy év szörnyű szenvedés után mondott le életéről a családapa – ezért választotta inkább a halált

A férfi úgy döntött, nem vállalja a további kezeléseket.

Sport

Nem nyugodhat a nők munkájára beszóló Yoshiro Mori: Még mindig követelik az olimpiai szervezőbizottság elnökének távozását

Bár a Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB) régen szemet hunyt Yoshiro Mori sértő kijelentése felett, a japán vihar folytatódik egy pohár vízben.