Pontytól a cápáig: Utánajártunk, milyen halat vesz a magyar karácsonyra
Hal szinte minden asztalra kerül. Na de milyen?
Hal szinte minden asztalra kerül. Na de milyen?
A halról a magyarnak a karácsonyi halászlé és a rántott pontypatkó jut eszébe, pedig isteni grillfogásokat is lehet készíteni belőlük. Mutatjuk!
A pénteken elhunyt Fülöp feleségével ellentétben egyáltalán nem volt édesszájú.
Nincs karácsony töltött káposzta nélkül, és az aranygaluska sem maradhat ki a menüből – de egy kellemes, könnyen elkészíthető koktél jó hangulatot ad az ünnepi estének.
<p>Így léphet túl a legjobban egy fájdalmas szakításon.</p>
Vízkereszt, azaz a karácsonyt követő 12. nap a farsang kezdetét is jelenti – így a karácsonyfa lebontásával nem ér véget a lakomák sora. A klasszikus farsangi ételekben megjelenik az alkohol, mint alapanyag, de legalább olyan jellemzők...
<p>Nemcsak profi séfeknek, gyakorlott háziasszonyoknak és időmilliomosoknak találták ki a karácsonyi főzést: kevés idővel és tudással rendelkezők is alkothatnak szép és finom ételeket. Ebben az esetben nagyon fontos, hogy ne vállaljuk...
A világ ötven legegészségesebbnek tartott ételét állította össze a <a href="http://time.com/3724505/healthy-recipes-healthiest-foods/" target="_blank">Time</a> magazin Alica Romano bostoni dietetikus segítségével. A Bors ebből szemezgetett.