Gömöri András Máté

Múlt

Polyák Lilla: Úgy nőttem fel, hogy nincs lehetetlen

IZOM

Rá sem ismerni a népszerű magyar színészre: 110 kg lett

Celeb

Kamu vagy! – Egyre több támadás éri a magyar színészt

Gömöri András Mátét sok támadás éri testépítése miatt, míg korábban érzékenyen érintették a negatív kritikák, ma már lepereg róla.

Celeb

Sokkoló mezőnyben, hatalmas dologot ért el a magyar színész

Alaposan kigyúrta magát Gömöri András Máté, miután egy fotón meglátta elhízott apatestét. Az Operettszínház művésze nagyon komolyan gondolja testépítő hobbiját, és most fantasztikus eredményt ért el.

Celeb

Gömöri András Máté: Nekem Lilla a szupererőm

Újabb céljáért küzd Gömöri András Máté, október végén Bukaresten méretteti meg magát a testépítő világbajnokságon. A színész profi testépítővé szeretne előlépni, amire jó esélye van, nem csak kitartásának, hanem feleségének,...

Celeb

Megmutatta tökéletes testét: Teljesen levetközött Gömöri András Máté

Polyák Lilla férje csak óriási küzdelem árán érte el a célját.

Celeb

„Lesz.rjuk!, mi boldogok vagyunk” - Megszólták a magyar sztárpárt a kapcsolatuk miatt

Gömöri András Máté elmondta véleményét arról, hogy egyesek megszólták a korkülönbség miatt a Polyák Lillával való kapcsolatát.

Celeb

Világsztárt kapott el Visegrádon Gömöri András Máté – fotó

Nem lehetne a mosolyt levakarni Gömöri András Máté arcáról. Ennek oka, hogy találkozhatott a jelenleg is Magyarországon tartózkodó John Travoltával. Az Instagram-oldalán osztotta meg a közös fotójukat.

Celeb

Döbbenetes dologra vette rá férje Polyák Lillát, maga mögött hagyta régi életét

Polyák Lilla egyike azoknak a színésznőknek, akik idővel egyre jobban néznek ki. Megszépíti a férjével, Gömöri András Mátéval való szerelem, azonban rendszeres sportolással tesz is érte, hogy vonzó és fitt maradjon.

Celeb

Gömöri András Máténak az izmoktól, Polyák Lillának a büszkeségtől dagad a melle

Feleségén és a színészeten kívül a sportért is rajong Gömöri András Máté. Testépítőként már bizonyított, ezúttal pedig a hétvégén megrendezett erőemelő bajnokságon mutatta meg tehetségét, amin Polyák Lilla is részt vett.