tanya

Celeb

Papadimitriu Athina: Féltem, hogy nagyot fogok bukni

A görög származású színésznő a magánéletben is egy tanyán él, mégis félt attól, hogy a Farm VIP-ban kiderül, valójában semmihez sem ért.

Aktuális

Kutya és gazdája is halálra égett egy Kecskemét közeli tűzben

Egy ember és egy kutya is meghalt csütörtök reggel Kecskemét mellett egy tűzben.

Celeb

Megkezdődött a Farm VIP második évadának forgatása

Úgy tűnik, Demcsák Zsuzsa nyara munkával telik. A műsorvezető természetesen ezt nem bánja, sőt, alig várta, hogy elinduljon a Farm VIP következő évadának forgatása.

Celeb

Váczi Gergely: Nem áll távol tőlem a tanyasi élet

A TV2 népszerű műsorvezetője ugyan panelban nőtt fel, élvezi a vidéki életet és a mezőgazdasági munkákat. S mivel két lánya 10 és 12 éves, igyekszik minél több időt tölteni velük – amíg még kíváncsiak rá.

Celeb

Szarvas József: Szorongással léptem színpadra a kancsalságom miatt – interjú

A tanyavilágba született, egy darabig ott is nevelkedett, előbb hentesmester, majd ünnepelt színész lett. Idén március 15-e alkalmából pedig megkapta a Kossuth-díjat is.

Aktuális

Horrortanya: itt végezhetett É. Imre az eltűnt villanyszerelőkkel – hátborzongató fotók

Nagy visszhangot váltott ki, hogy a két villanyszerelő megölésével gyanúsított É. Imre egy cellatársának elárulta: saját telkén végezte ki Mácsik Zoltánt. Kiderült, hogy a Ripost munkatársai korábban jártak a horrortanyán.

Aktuális

Hoppá! Tanyán kezdene új életet Berki Krisztián

A műsorvezető nagyon eltökélt, de felesége már kevésbé tartja jó ötletnek, hogy állattartással foglalkozzanak.

Aktuális

Csókolom, Karcsi bácsi! Lezuhant egy repülő!

Mentők, tűzoltók, a rendőrség és még mentőhelikopter is kivonult arra a kunadacsi mezőre, ahol a bejelentés szerint egy kisgép kényszerleszállást hajtott végre. A pilótának azonban hűlt helyét találták. Kiderült: teljesen sértetlen...

Aktuális

Gyilkosság a tanyavilágban: Kútban találták meg Imre holttestét

Celeb

Juhokat tenyészt a Barátok közt sztárja

Családjával és több tucat állattal osztja meg a 21 hektáros birtokát Csapó Virág. A Barátok közt egykori Novák Évája három évvel ezelőtt döntött úgy, hogy maga mögött hagyja a városi életet, és önfenntartó gazdálkodásba kezd.