Celeb

Megkezdődött a Farm VIP második évadának forgatása

Bors

Létrehozva: 2021.06.28.

Úgy tűnik, Demcsák Zsuzsa nyara munkával telik. A műsorvezető természetesen ezt nem bánja, sőt, alig várta, hogy elinduljon a Farm VIP következő évadának forgatása.

Forrás: TV2

Óriási népszerűségnek örvendett tavaly a TV2 realityje. Ősszel ismét képernyőre kerül a Farm VIP, újabb celebek tehetik próbára magukat a vidéki környezetben. Azt még nem tudni, hogy a második szériában kik mérettetik meg magukat a számukra ismeretlen terepen, de az már biztos, hogy ezúttal is Demcsák Zsuzsa lesz a műsorvezető. A tévés Instagram-oldalán számolt be arról, mennyire várta már a forgatást.

– Mint egy kisgyerek a születésnapját, úgy vártam, hogy ez a mai nap eljöjjön! Lenyűgöző környezet, profi stáb, meglepő, meghökkentő, szerethető játékosok. Elindult a @farmviptv2 második szériájának forgatása, és bár kemény munka, minden pillanatát imádom és hálás vagyok, hogy a csapat része lehetek – olvasható a műsorvezető közösségi oldalán.

Egyelőre hivatalosan a csatorna nem közölte, hogy Gáspár Zsoltit láthatjuk-e majd ismét gazdaként, de a posztban Zsuzsa őt is megjelölte, így minden bizonnyal visszatér a képernyőre.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek