szereplés

interjú

Itt jelent meg először nyilvánosan a szülés óta Gyuricza Dóri

Sport

Vízilabda Eb: Vályi Vanda a női válogatott torpedója

Sebességben utolérhetetlen a negyeddöntős magyar női vízilabda-válogatott torpedója, Vályi Vanda, aki eddig 14-ből 14-szer elhozta a labdát ráúszásnál.

Celeb

Bodrogi Gyula: Játszom, míg szeretnek

Irigylik a munkakedvét és munkatempóját Bodrogi Gyulának, aki 85. évében is aktív. A Nemzet Színésze most úgy döntött, visszavesz a tempóból, s egyetlen új előadást vállalt, igaz, további nyolc darabban játszik még.

Celeb

Magdi anyus újra feltűnik a Barátok köztben

Celeb

Újra perre megy Hódi és Berki

Ügyvédek kereszttüzében veszekszik kislányán Berki Krisztián és Hódi Pamela. Az anya hallani sem akar Nati tévés szerepeltetéséről.

Celeb

Esztergályos Cili ma is várja, hogy hívják filmezni

A Kossuth- és Jászai Mari-díjas színésznő sem tudja, miért nem gondolnak rá manapság a hazai filmrendezők, amikor egy-egy alkotásban idősebb szereplőkre lenne szükség. Pedig ő menne, ha hívnák.

backstage

Ifj. Richter József: Állatok nélkül nincs cirkusz

A világ legfiatalabb cirkuszigazgatója, Ifj. Richter József szerint túlzásba viszik az állatvédelmet azzal, hogy kínzás­sal vádolják azt, aki nem kanapén tartja a kedvencét.

Celeb

Önálló karriert épít Liptai Claudia lánya

A sportban kiváló eredményeket produkáló, immár 12 éves Gesztesi Panka a jelek szerint aktív közéleti szerepre készül. Az édesanyja menedzsere bejelentette, hogy immár a fiatal hölgyet is képviseli.

Celeb

Étkezési zavarokkal küzdenek a Luxusfeleségek

Az egész napos munka és szereplés közepette van, hogy késő délutánig egy falatot sem esznek a feleségek.

Celeb

Milliókkal támogatja a tudományt a Gyilkos elmék sztárja