Színészkedés

Kótai Misi szerepet kapott a TV2 sorozatában

SzK

Létrehozva: 2023.03.24.

Új fába vágja a fejszéjét a bokszoló világbajnok, Kótai Misi, ugyanis szerepet kapott a Hazatalálsz című sorozatban. Egy elég kicsi, ám annál fontosabb karaktert jelenít majd meg a képernyőn.

Örömmel vette a megkeresést, amikor felkérték, hogy szerepeljen a TV2 népszerű Hazatalálsz című sorozatában. Sokan talán nem emlékeznek, de van már korábbról tapasztalata, ugyanis 2003-ban szerepelt a Barátok közt egyik epizódjában is. 

Fotó: TV2

Elmondása szerint nem is kellett színészkednie, csak saját magát adnia. Világbajnok révén Bajnok karakterét alakítja majd.

Egy kártyabajnok vagyok, aki a sorozatban a szerencsejátékfüggő nyomozót igyekszik minél nagyobb adósságba sodorni

 – mondta sejtelmesen arra a kérdésre válaszolva, hogy milyen szerepe lesz majd a képernyőn.

Misi elárult néhány kulisszatitkot is a forgatásokról.

– Nagyon jól éreztem magam, jól szórakoztam. A többiek lehet, hogy nem, mivel többször kellett felvenni egyes részeket – mondta nevetve, utalva arra, hogy ő nem képzett színész, így volt, hogy elfelejtette a szövegét, vagy éppen mást mondott helyette. Ennek ellenére, Misi elmondása szerint az egész stáb, mindenki nagyon aranyos, kedves és segítőkész volt vele a felvételek alatt.

A bokszoló lapunknak elárulta azt is, hogy nagyon elfoglalt mostanában, kevés ideje van csak tévét nézni, minden idejét az ökölvívócsapatra fordítja, szakosztályvezetőként segít a felkészítésben, ugyanis a Fradi csapatában két fiatal is képviseli majd hazánkat a pár hét múlva megrendezendő Európa-bajnokságon.

Erős gárda

A sorozatban fiatal tehetségek, népszerű színészek és legendás művészek is szerepet kapnak. A Hazatalálsz főszereplői Törőcsik Franciska, Hajmási Dávid, Jaskó Bálint, de fontos szerepet kap Nagy-Kálózy Eszter, Esztergályos Cecília, Csapó Virág, Ábel Anita, Lékai-Kiss Ramóna, Tóth Andi, valamint Jordán Tamás, Pindroch Csaba, Kamarás Iván és Kárász Zénó is. A sorozat különlegessége, hogy nem épített díszletben, hanem valós helyszíneken forgatják az epizódokat.

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek