Celeb

Étkezési zavarokkal küzdenek a Luxusfeleségek

K.Sz., G. Sz.

Létrehozva: 2018.06.20.

Az egész napos munka és szereplés közepette van, hogy késő délutánig egy falatot sem esznek a feleségek.

Forrás: Instagram

A fokozott figyelem és az egész napos munka komoly károkat tesz a hölgyek önértékelésében és testképzavart is okoz, így járt Luxus Babett és Luxus Yvonne is.

Köllő Babett az elmúlt évben a rajongói hozzászólások mellett több negatív kommentet is kapott. 

– Nagyon sokszor jöttek azzal, hogy csúnya vagyok. Sose gondoltam magamra úgy, hogy én vagyok a következő Claudia Shiffer, de amikor az egyik kommentelő „ocsmány förmedvénynek” nevezett, ak­kor ez nem tett túl jót az önértékelésemnek. Azóta igyekszem nem törődni ezzel, a hírnevet jó dolgokra használni. Sok fiatal lány miattam kezdett el színházba járni, továbbá az anorexiámmal kapcsolatos tapasztalataim megosztásával is tudom őket segíteni – mesélte a Feleségek Luxuskivitelben sztárja, aki azt is megosztotta a Borssal, hogy áll most a betegség ellen vívott harcban. 

– Sosem fogom magamat vé­konynak látni, és mindig bennem van az érzés, hogy fogynom kellene pár kilót. Amikor megint elkezdek fogyni, a férjem és a kislányom szól rám, hogy ne tegyem. Van, amikor András töm belém valami ennivalót, mert délután négyig egyszerűen elfelejtek enni – mesélte Babett. 

Yvonne Dederick nemrégiben arról beszélt lapunknak, hogy korábban voltak gondjai az étkezéssel, és többek között azért is kezdett el fitneszversenyeken indulni, hogy ezáltal megfelelően táplálkozzon.

– Engem a versenyzés és az arra való felkészülés fizikailag és mentálisan is kordában tart. Nekem kell ez a rendszer, mert enélkül egy kicsit zizibb és bohémabb lennék. Sajnos hajlamos vagyok arra, hogy elfelejtek étkezni, sőt igazából annyira nem is szeretek enni, és ezért sokan utálnak is engem.

– Például úgy nőttem fel és sokáig úgy éltem, hogy egyáltalán nem reggeliztem, de amióta elkezdtem a fitneszt, felkelek, és a reggeli az első. Úgy távfutottam, hogy csak versenyeken reggeliztem. Nehéz volt ezeket a szokásokat megváltoztatni, de a versenyzés miatt a hétköznapi táplálkozásom is átalakult – mondta a Borsnak Yvonne, aki november végén is­mét színpadra áll, ám azt még nem tudja, hogy egy római vagy egy amerikai versenyt választ majd.
 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek