rejtély

Megszólalt Köllő Babett idei tévés szerepléseiről

M. K.

Létrehozva: 2024.06.22.

Nagy a csönd a színésznő idei televíziós szerepléseiről, nemrég felröppent a hír, hogy a nézők nem találkozhatnak vele a képernyőn. Köllő Babett tiszta vizet öntött a pohárba.

Köllő Babett óriási népszerűségnek örvend, a TV2 sztárja nagyban hozzájárult ahhoz, hogy a Sztárban sztár leszek! ekkora siker lett a csatornán. Nem csupán a szépségével és az extrém ruhakölteményeivel tette izgalmasabbá a műsort, hanem a mókás beszólásaival és a kedvességével is – nemhiába rajonganak érte olyan sokan.

hot feltöltés - köllő babett és milla szl
Köllő Babett és lánya, Milla szoros anya-lánya kapcsolatban vannak egymással (Fotó: Szabolcs László / hot magazin)

Kiderült a titok

A színésznő megkeresésünkre elárulta, hogy igazak a hírek: 

Valóban nem leszek most ebben az évadban képernyőn, bár kaptam megkeresést, de nemet mondtam és ez az én döntésem. Ennél többet nem szeretnék mondani róla. Később talán majd igen, de egyelőre nem.

 -vallotta sejtelmesen.

Babett elmesélte, hogy egyelőre most a nyárra készül, bár lánya nem mindig elérhető, életkorából adódóan.

„Milla egész júliusban táborozik, nagyon nehéz, mert pont én vagyok az, aki inkább nem táborba küldeném a gyerekemet, hanem otthon tartanám és programoznék, de ő meg menne. Biztos, hogy lesz majd anya-lánya program, de most is például osztálykiránduláson van. Folyamatosan elmenne, de hát 14 éves, ez így van rendjén, élvezze az életet!-vallja a csinos anyuka. 

Köllő Babett és lánya jó viszonyban vannak

Köllő Babett lányaMilla gyönyörű nagylánnyá cseperedett. A 13 éves tinédzser ritkán bukkan fel az édesanyja közösségi oldalán: Babett ezzel kapcsolatban korábban azt nyilatkozta, nem szeretné folyamatosan elárasztani az oldalait a lánya fotóival, de rejtegetni sem kívánja. Ennek köszönhetően időnként megörvendezteti a rajongóit egy-egy közös felvétellel, akik minden alkalommal odáig vannak Milla szépségéért, illetve azért is, hogy mennyire hasonlítanak egymásra édesanyjával.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek