ápolás

GYÁSZ

Ezt súgta haldokló édesanyja fülébe Pitti Katalin: „Várnak Rád! Majd mi is jövünk”

Aktuális

Így tisztítsd meg a velúrbőr cipődet, hogy ne kopjon

A velúr cipők tisztítása nem egyszerű feladat, ezzel az egyszerű praktikával viszont mostantől könnyen tisztán tarthatóak lesznek.

Aktuális

Íme 5 szobanövény, amiket senki nem tud megölni és még szép is

Sokan vannak, akik hiába szeretnék lakásukat szép növényekkel, virágokkal, futókkal feldobni, de eddig bármit vettek, mind elpusztult. Pedig igenis léteznek olyan fajták, amelyek minimális gondozást igényelnek.

Celeb

Bizarr: a saját anyatejével keni az arcát az öregedés ellen, azt mondja, nincs ennél jobb

A kismama szerint az anyatej olyan, mint a folyékony arany, a fiatalság elixírje.  

Aktuális

Mikor kell mentőt hívni, ha koronavírusos van a családban? A legfontosabb információk a covidos betegek otthoni ápolásáról - Videó

A Pécsi Tudományegyetem szakemberei összeszedték a legfontosabb tudnivalókat arra az esetre, ha koronavírusos van a családban.

Celeb

Sztrókot kapott férjét ápolja Sáfár Anikó

Humorral oldja a napi feszültséget Sáfár Anikó, akit igencsak próbára tesz a sors ebben az amúgy is vészterhes, járványos időszakban.

Aktuális

Ápolóknak állt a zenei menedzser - Szerinte ő már áteshetett a koronavíruson

Eddig a könnyűzenei élet elismert alakja volt Kathy Zsolt, aki most a koronavírus-járvány miatt váltani kényszerült. Jelenleg mentőápolóként dolgozik a Jahn Ferenc Dél-pesti kórházban, a Borsnak pedig a mindennapok megpróbáltatásairól is mesélt.

Aktuális

Vádat emeltek egy férfival szemben, aki letartóztatása alatt is igénybe vette az ápolási díjat

Vádat emeltek egy Csongrád megyei kistelepülésen élő férfival szemben, aki letartóztatása alatt is igénybe vette beteg gyermeke után az ápolási díjat - tájékoztatta a megyei főügyészség hétfőn az MTI-t.

Aktuális

Akadozva tud csak beszélni Sas József

Beszédközpontja kevésbé sérült a poénok pergő nyelvű professzorának, ám igen lassan, megfontoltan, akadozva tud csak kommunikálni a legendás nevettető több mint fél évvel is az agyi katasztrófája után. Mindeközben Sast szakszerű segítők...

Aktuális

A Bors utánajárt: háziorvosától kérheti az ingyenes otthoni ápolást

Kinek a feladata egy 24 órás felügyeletre szoruló betegnek ápolót kérni? Egyáltalán létezik ilyen szolgáltatás, vagy csak az önmagukat felajánló felvigyázók csapnak le az idős nyugdíjasokra?