toplista

Aktuális

Nincs mese, ezek a világ legrondább autói – az Öné köztük van?

Az autógyártás bő egy évszázados története során jó pár gyönyörű jármű gördült le a gyártósorról – ám elkerülhetetlen, hogy ennyi idő alatt szülessen pár igazán csúnya darab is.

Aktuális

Íme, a tökéletes szexpartnerek listája – Ezek a férfiak a legjobbak az ágyban

A tudomány ismét nagyon fontos kérdésre adott választ. Vajon hogy teljesítenek az ágyban a szakállas férfiak? És a barna szeműek? Egy statisztikából most kiderült, kik a legjobb szexpartnerek.

PR Cikkek

Top 7 – kis változtatások nagy hatással (x)

Év közben a súlyunk gyakran növekszik, szinte észrevétlenül. Már az apró változtatások is nagy hatással lehetnek, ha fogyni akarunk. A következő 7 tippel nem csak a súlyt csökkenthetjük, hanem a jó közérzetünkért is tehetünk.

Aktuális

19 éve nem találják a rendőrök – Lassan elévülnek a legrégebbi körözött bűnei

19 éve vált kámforrá Farkas Róbert, aki a magyar körözési toplista legrégebbi szereplője. Lehet, hogy a férfi már nincs is az élők sorában, azonban ha Farkas valaha mégis színre lépne, azt néhány éven belül büntetlenül megtehetné.

Celeb

Meghallgattuk a Dal 2021 versenyzőit – ők a Bors személyes kedvencei

A Bors meghallgatta a Dal 2021 indulóit. Kiválasztottuk a kedvenceinket.

Aktuális

Top7 rejtélyes hely, ahová garantáltan nem jut be egyszerű földi halandó

Akadnak helyek, létesítmények, amelyekről nem sokat tudunk. Nincs ezen mit csodálkozni, mert sokszor a meglétüket sem szívesen ismerik el. Vagy annyit ködösítettek a funkciójukkal kapcsolatban, hogy az összeesküvés-elmélet-gyártók kedvelt...

Aktuális

2020 legbizarrabb hírei – fagyaszott vibrátorok és kínos örömlány-rendelések miatt fogtuk a fejünket az idén

2020 is szolgált jó pár bizarr, megdöbbentő hírrel, ami kapcsán csak azt tudtuk mondani: kizárt, hogy ilyen létezzen! Sajnos azonban mindig kiderült: az emberi hülyeség nem ismer határokat...

Aktuális

Lakáspiaci legek 2020-ban: 400 milliós kúria és 9 négyzetméteres garzon is van a listán

Összegyűjtötték az idei év legkiugróbb ingatlanpiaci mozgásait. 2020 legjeiben megtalálható minden: legnagyobbtól a legkisebbig, a legdrágábbtól a legolcsóbbig.

Aktuális

Top7 nő, aki helyett férfi aratta le a dicsőséget

Ma már semmi meglepő nincs abban, ha egy nő karriert csinál. De volt idő, amikor ezt nem nézték jó szemmel. Sőt, sok tehetség megérdemelt hírnevét lopta el, vagy legalábbis próbálta meg ellopni egy férfi. S nem is mindegyiküknek sikerült...

Celeb

TOP 7: felejthetetlen sorozatdetektív, akiért odavoltunk

A televíziós krimisorozatok régóta közönségkedvencek, számos ikonikus fiktív nyomozó született meg a kisképernyőn. Ami közös bennük, hogy zsenialitásuk mellett néha ugyanolyan esendőek, mint bármelyikünk.