Az angol TasteAtlas nevű nemzetközi gasztroportál egy Top 100-as listát tett közzé, amelyben a világ legjobb leveseit rangsorolja. Az igazán jó hír pedig az, hogy két magyar specialitás is belefért a rangos lista első 30 helyére, derül ki a Mindmegette cikkéből.
A TasteAtlas magát a „hagyományos ételek, helyi alapanyagok és autentikus éttermek világatlaszaként" definiálja. A 16. helyre került a gulyásleves, melyet egy a magyar határon kívül is óriási népszerűségnek örvendő ételként jellemez az oldal. A lista 24-ik helyén pedig a húslevesünk szerepel. A TasteAtlas szerint hagyományosan marha-, sertés- vagy csirkehúsból vagy húsos csontból is készülhet, a húson kívül általában tésztát, gyökérzöldséget, krumplit, karalábét és különféle fűszereket tartalmaz.
A világ legfinomabb levese a TasteAtals szerint nem más, mint a Tonkotsu ramen, egy különleges japán húsleves, ami egy sertéshúsból külön elkészített levesből, friss tojásos tésztából, puha sárgájú főtt tojásból és omlós hasaljaszalonnából áll. A ramen tetejére általában apróra vágott mogyoróhagymát, bambuszrügyet, algát és csemegekukoricát pakolnak.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.