Dátum tartomány
Cikk típusa
Rovatok
Szerző szerint

Hozzávalók



Egzotikus saláták hűtenek a kánikulában

Egzotikus saláták hűtenek a kánikulában

A hőségben sok embernek nincs kedve nehéz ételeket enni, jobban esik nekik valamilyen friss saláta. Aki időnként változtatni szeretne megszokott receptjein, érdemes kipróbálnia néhány újabb hozzávalót. Ezek a finomságok húsételek mellé...
Az igazi mákos guba

Az igazi mákos guba

A mákos gubát száz évvel ezelőtt még az anyagi bőségért készítették karácsonykor, ma már hétköznapokon is szívesen készítjük. Igaz a kelt tészta sütése helyett sokszor egyszerűen kiflit karikázunk bele.
Töltött gomba

Töltött gomba

Vegetáriánusoknak is feltálalhatjuk a töltött gombát, ha kihagyjuk a sonkát. Kínálhatjuk hidegen, vagy melegen. Köretként, vagy feltétként is.
Zabaione fagylalt

Zabaione fagylalt

Édes, lágyan krémes, ropogós fagylaltkülönlegesség. Nincs párja a bolti jégkrémtorták között. Nyári kerti patrtikra is kitűnő.
Fűszeres túróval töltött csirkecomb

Fűszeres túróval töltött csirkecomb

Hideg sörrel meccsnézéshez is adhatjuk, de szépen tálalva, különleges körettel fantasztikus ünnepi eledel lehet a ropogósra sült csirkecomb is, főleg ha a bőre alatt friss zöldfűszerekkel ízesített túró bujkál.
Harcsapaprikás

Harcsapaprikás

Laktató ám mégis könnyen emészthető halvacsora. Ideális körete például a fokhagymás tészta, tarhonya, juhtúrós kukoricatekercs.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.