Hozzávalók
6 db csirkecomb – 25 dkg túró – 4 gerezd fokhagyma – só – bors –2 ek tejföl –apróra vágott friss bazsalikom, rozmaring, oregánó
Elkészítés
1. A péppé zúzott fokhagymával, az apróra vágott zöldfűszerekkel, sóval, borssal elkeverjük a túrót. Ha száraz lenne, adjunk hozzá 1-2 evőkanálnyi tejfölt.
2. A megmosott csirkecombok bőrét az ujjunkkal óvatosan fellazítjuk, sózzuk, borsozzuk, és a bőr alá töltjük a fűszeres túrót.
3. A combokat bőrrel felfelé kivajazott hőálló tálba fektetjük, fél deci vizet öntünk alá, és alufóliával befedjük. Így pároljuk 30-35 percig 200 C fokos sütőben, majd levesszük az alufóliát és 20 perc alatt ropogósra sütjük a húsokat.
TIPP
Aki kedveli a csípős ízeket, kevés apróra vágott chili paprikát is keverhet a túrótöltelékbe. Gyors esti vacsora is lehet, ha együtt sütjük a pipiket darabolt cukkínivel, burgonyával, padlizsánnal.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.