Szita Bence

Aktuális

Utolsó kívánság – Szita Bence mellé temették a nevelőapját

Az utolsó kívánsága mellett az utolsó kérése is teljesült Gyöngyi Sándornak. Miután túlélte a kisfia gyilkosait – ahogyan ő is akarta –, Bence mellé helyezte végső nyugalomra a családja.

Aktuális

Szita Bence nevelőapja túl akarta élni kisfia gyilkosait – kiderült, mi volt az utolsó szava

Hosszan tartó betegség után életét vesztette Szita Bence nevelőapja. Gyöngyi Sándornak teljesült a legnagyobb kívánsága: túlélte a kisfiú gyilkosait.

Aktuális

Gyász: elhunyt Szita Bence nevelőapja

Aktuális

Szita Bence-gyilkosság: Borzasztó dolgot állított Bencéről a kisfiú a gyilkosának jósnője

Aktuális

Bűnbocsánat nélkül halt meg Szita Bence gyilkosa

A sors beteljesítette azt, amit egy emberként kívánt az ország: immár egyetlen tagja sem él a Szita Bencét bestiális kegyetlenséggel meggyilkoló triónak. A hármasból utolsóként Kertész József ereszkedett a pokolba.

Aktuális

Meghalt Szita Bence utolsó gyilkosa is

Aktuális

Strasbourgtól vár szabadító levelet Szita Bence gyilkosa

Köti az ebet a karóhoz Szita Bence gyilkosa. Kertész József állítja: nem követte el azt, amiért tényleges életfogytot kapott. Vajon újratárgyalható az egyszer már jogerős ítélettel lezárt ügy?

Aktuális

Szita Bence gyilkosa: Nincsenek rémálmaim!

A fegyházban nem dolgozik, egész nap heverészik. Látszik is rajta a mozgás hiánya, jó pár kilót felszedett. Bence nevelőapjának nyugodtan a szemébe nézne. – Sándor a lelke mélyén tudja, hogy nem én tettem – mondta a Borsnak Kertész József.

Aktuális

Szita Bence gyilkosát senki sem akarja eltemetni

Családja is megtagadta Bogdán Józsefet.

Aktuális

Meghalt a börtönben az első számú közellenség

Hét év raboskodás után, kínok között, a börtönben halt meg Szita Bence gyilkosa, Bogdán József. Bence családja régóta várta ezt a napot, a kisfiú nevelőapja számára a hír elégtétel.