szánkó

Aktuális

Csak szánkózni indult a négy fiatal, tragédia lett a vége

Örültek a frissen leesett nagy mennyiségű hónak, de sajnos túlságosan is.

Aktuális

Az SMA-s Zente hosszú utat tett meg a kórháztól a szánkózásig

Mint minden kisgyermek, az SMA-s Zente is szereti a havat, szüleivel ki is használták, hogy az elmúlt napokban nagyobb mennyiség esett a hegyekben. Az izomsorvadásban szenvedő kisfiúért az egész ország izgult, története mindenkit megérintett.

Aktuális

Nehéz terepen, mínusz tíz fokban földön fekvő szánkóbalesetest mentettek a rendőrök

A szilvásváradi férfi úgy szenvedett balesetet, hogy egy tetőbox műanyagfedelével szánkózott és felborult egy nem látható földbuckán.

Aktuális

Ezt csinálja, ha jeges vízbe esett valaki

Napok óta harsogják a meteorológusok, hogy a hétvégén bizony jól be kell fűtenünk, mert Szibéria felől zúdul a nyakunkba a brutális hideg. Vélhetően sokan kapják elő a korcsolyájukat vagy a szánkójukat.

Aktuális

Tragédiába fulladt egy baráti szánkózás Törökországban - videó

Csak egy ártatlan éjjeli lecsúszást terveztek a férfiak a török kisváros egyik lejtős utcájában, amikor bekövetkezett a legrosszabb.

Aktuális

Téli sportot keres? Ródlizza magát egészségesre!

Aki nem tud vagy nem szeret síelni, annak sem kell a négy fal között tölteni a telet, a közeli Ausztriában például számos, kifejezetten szánkózóknak fenntartott pályát lehet találni.

Aktuális

Sokan a csodájára járnak a Guinness-rekorder szerencsi fényszánnak

Hasonló csodaszán nincs még egy a világon: a 41 rénszarvas által „vontatott” Mikulás-járművet több mint  96 ezer izzó világítja meg.

Aktuális

Az égvilágon semmit nem szeret jobban ez a kutya, mint a fején szánkázni – videó

Aktuális

Kutyaszánnal hasítottak a világ végén: Anna és Dávid legyőzte a sarkvidéket

Két magyar fiatal egy legendás szánhúzó versenyen vehetett részt. Százkilós teher mellett még<br /> a főzésről és a vízről is gondoskodniuk kellett.

Aktuális

120 éve ültették villamosszékbe az ámokfutó mostohát

Martha életét egy szánkóbaleset változtathatta meg örökre: az átlagos nőből betegesen féltékeny, érzelmileg labilis feleség lett, aki brutális kegyetlenséggel végzett nevelt lányával.