Táncdalfesztivál

Celeb

Gyászol az ország: Tragikus hirtelenséggel elhunyt a magyar táncdalénekesnő

November 30-án 76 éves korában elhunyt Magyarország első tinisztárja, Ambrus Kyri.

Celeb

Karda Beáta: 10 millióért akartak átplasztikázni

Remek formában van, pedig nem kímélte az élet. Úgy érzi, visszahúzódó személyisége és a magánéletében átélt sok stressz is közrejátszhatott abban, hogy rákos lett. Miután legyőzte a gyilkos kórt, új életet kezdett, és közel a...

Celeb

A meztelen fotózás mentette meg a ráktól Zalatnay Cinit

Még mindig nem tért magához abból a mámoros örömből Zalatnay Cini, amit szombaton a Táncdalfesztiválon érzett. Hasonló élményben talán a Playboy fotói után volt része. Azt viszont kevesen tudják, hogy ez idő tájt a poklot is megjárta. 

Celeb

Soltész Rezső gyógyulásáért szólt hangosan az ének a Táncdalfesztiválon

Kollégái együtt énekelték a tízezres tömeggel a betegeskedő Soltész Rezső leghíresebb dalát az Arénában, miközben olyan elhunyt legendák szellemét idézték meg, mint Aradszky László vagy Koós János.

Celeb

Hónapokig nem láthatja a közönség Soltész Rezsőt

A rejtélyes betegséggel küzdő 74 esztendős énekes hetek óta otthonában lábadozik, azonban kollégái előtt is titkolják a baj valódi okát, ugyanis semmit sem tudnak arról, miért került kórházba a Szóljon hangosan az ének előadóját.

Aktuális

Nem lesz több Táncdalfesztivál - Januárban lesz az utolsó koncert

Ötven évvel az utolsó dalverseny után is óriási az érdeklődés a Táncdalfesztivál egykori sztárjai iránt. A következő retró show mégis az utolsó lesz, mert sajnos egyre fogyatkoznak az eredeti fellépők.

Aktuális

Helyrehozta Solymos Tóni szívét az életmentő műtét

Öt évvel ezelőtt újraélesztették, majd szívbillentyű-rekonstrukción esett át. Az Express együttes egykori frontembere mégsem állt le, fellépéseivel járja az országot, és a januári táncdalfesztivál egyik sztárja lesz.

Celeb

Poór Péter: Öt éve nem voltam szabadságon – interjú

Most töltötte be a 75. életévét, amiből minimum tízet letagadhat. És nem csak külsőleg látszik fiatalabbnak, energiája is annyi, mint egy kamasznak.

Celeb

Korda György: Nem lehet pótolni Aradszkyt és Koóst

Új köntösben, de haláluk után is tovább élnek Szenes Iván, Koós János és Aradszky László slágerei. Ennek egyik bizonyítéka, hogy jövőre is lesz Táncdalfesztivál az Arénában, ahol a dalaik felcsendülnek. 

Celeb

Jövőre is lesz 50+ éves Táncdalfesztivál az Arénában

Magyarország legnagyobb színpadi LED fala előtt jövő év elején újra 50+ éves Táncdalfesztivál lesz az Arénában. Ezúttal közkívánatra, főleg a határon túli nézők kérésére, két előadást is rendeznek majd 2020. január 11-én,...