Oszter Alexandra

Aktuális

A vállamon halt meg: Oszter Sándor özvegye, Failoni Donatella megszólalt a Borsnak

Oszter Sándor és Failoni Donatella az év nagy részét külön töltötte, de az utóbbi időkben közelebb kerültek egymáshoz. A Kossuth-díjas színművész élete utolsó perceit hitvesével töltötte balatonrendesi házukban. 

Aktuális

Oszter Alexandra félti szüleit – így telik majd a karácsony Oszter Sándoréknál

Nagy a harmónia a híres művészcsaládban. Oszterék mindig is számíthattak egymásra, ám a koronavírus-járvány idején kevesebbet találkoznak, hiszen Alexandra félti a hetvenen felüli szüleit. Most elárulta, hogyan ünnepelnek az idén.

Celeb

Pavarotti felfalta Oszter Alexandra csokiját

Failoni Donatella családja fedezte fel Luciano Pavarotti tenoristát. A zongoraművésznő többször találkozott a világsztárral, aki rajongott a gasztronómiáért – és a csokiért. Alexandra mai napig emlékszik, sírva adta oda az édességet a művésznek.

Celeb

Százhúsz tojást pingál ki húsvétra Oszter Alexandra

Aktuális

Oszter Sándor még öt gyereket vállalna

Ha tehetné, még most is vállalna vagy öt gyereket Oszter Sándor, aki mindig is nagy családról álmodott. A színész a nyolcéves Hunorral vigasztalódik, és reméli, hogy lánya megajándékozza még egy unokával.

Celeb

Oszter felesége: A férjem két éve nem iszik!

A hétvégén megünnepli az Oszter család, hogy a színészt felmentette a bíróság. De szigorúan alkohol nélkül vigadnak, Donatella ugyanis örül, hogy férje évek óta nem iszik.

Celeb

Alexandra véget vetett Oszterék háborújának

„Nem méltó a lányomhoz” – csak egy mondat abból a háborúból, amely jó ideje dúlt Oszter Sándor és lánya élettársa, Popovics Tamás között. Nyomós ok kell ahhoz, hogy ilyen durva beszólások után kibéküljön a színész és a bokszbajnok.

Celeb

Oszter lánya békülni próbál a diósjenőiekkel

<p>Alig néhány napja még alacsony értelmi képességekkel megáldott embereknek nevezte a nógrádi település lakóit, most ugyanőket élteti.</p>

Celeb

Oszter lányára is haragszik Diósjenő

Bár tavaly még elítélte botrányos viselkedését, ma már védelmébe vette 69 éves édesapját Oszter Alexandra. Dühében vérig sértette a diósjenőieket.

Celeb

Megint feljelentették Oszter Sándort