Celeb

Oszter Sándor: nem örülök a lányom eljegyzésének

Bors

Létrehozva: 2017.06.06.

Örömhírt kapott Oszter Sándor, lánya, Alexandra ugyanis menyasszony lett, Popovics Tamás megkérte a kezét. Oszter közölte: nem örül.

Egy édesapa életében kevés fontosabb nap van, mint amikor elé áll egy fiatalember, és megkéri tőle egy szem lánya kezét. Egy régivágású családfő – márpedig Oszter Sándor az –, ekkor gondosan mérlegeli, rábízza-e szeme fényét a legényre. Nos, a népszerű színész nem volt döntési helyzetben.

– Egy ismerősömtől hallottam a hírt, hogy eljegyezték a lányomat. Nem tudtam, hogy már itt tartanak. Tőlem nem kérte meg senki Alexandra kezét – mondta a legnagyobb közönnyel a hangjában Oszter Sándor, majd mikor megkérdeztük tőle, hogy örül-e neki, szomorúan csak annyit mondott: – Nem örülök neki. Miért örülnék? Örüljön ő! Ne is firtassuk inkább ezt a témát! – mondta indulatosan.

Tudni kell, hogy hónapokkal ezelőtt az Oszter szülők és lányuk csúnyán összevesztek Alexandra vá­lasz­tása miatt, aki akkor sértődött üzenetet is közzétett az interneten. A Best magazin legutóbbi számában Oszter Alexandra már a tervezett esküvőjéről mesélt. A színésznő kapott párjától, Popovics Tamástól egy gyémántgyűrűt.

– Sokat jelent nekem, hogy viselhetek valamit, ami rá emlékeztet. Jó érzés ránézni, mert bárhol járok, a szerelmet juttatja eszembe – mondta Alexandra, aki még nem tűzte ki az esküvő dátumát.

– Ha idén nyáron házasodnánk, arról már tudnék, úgyhogy ennél biztosan később lesz. Mivel azonban úgy terveztük, hogy együtt éljük le a hátralévő éle­tünket, előbb vagy utóbb erre is sor kerül majd – árulta el Oszter Sándor lánya.

Bokszoló volt a vőlegény

Popovics Tamás neve sokak számára ismerős: súlyemelő volt, aztán szakosztályt váltott, 32 évesen profi ökölvívó lett. Egy súlyos baleset törte derékba a sportkarrierjét, villamossal karambolozott, kis híján meghalt. Negyvenévesen vonult vissza, és kezdett bele egy új életbe, író lett. Két kötete jelent meg eddig, mindkettőnek nagy sikere van.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek