Celeb

Oszter felesége: A férjem két éve nem iszik!

kbv, uv

Létrehozva: 2018.06.15.

A hétvégén megünnepli az Oszter család, hogy a színészt felmentette a bíróság. De szigorúan alkohol nélkül vigadnak, Donatella ugyanis örül, hogy férje évek óta nem iszik.

Csütörtök délelőtt megkönnyebbülve távozhatott a Thököly úti bíróság épületéből Oszter Sándor, akit felmentett az ítélőszék. Mint ismert, a színészt és társait még 2012-ben, befolyással üzérkedés vádjával állították bíróság elé, az ügyben szóban forgó összeg pedig nem kevesebb, mint 70 millió forint volt. A színész felmentése ellenére az utolsó tárgyalást sem hagyta show nélkül, és mikor a bíró indokolta, hogy tulajdonképpen miért is nem találta bűnösnek, elkezdett vele vitatkozni, majd jobbnak látta, ha inkább elszenderedik. Ébredés után azonban hajlandó volt nyilatkozni, és bár méltatlankodva, de kifejezetten jókedvűen csevegett az újságírókkal.

– Engem ebbe az egészbe belekevertek, meghurcoltak, örökre bélyeg lesz ez rajtam. Ide járok másfél éve! Ki fizeti ezt ki nekem? Ki fizeti ki azt a három hetet, amit forgattam? Huszonötmillióról szólt a szerződésem abban a filmben, ami végül nem készült el. De úgy tűnik, ez volt életem legjobb színháza – magyarázta a Borsnak a színész, akinek az ítélete ellen az ügyész fellebbezett, és továbbra is börtönbüntetéssel sújtaná.

Külön szurkolt a család

A családban nagy az öröm, felesége és lánya is izgatottan várta az ítéletet odahaza.

– Bíztam benne, hogy így lesz, nem is lehetett volna másképp. Megkönnyebbülés, hogy lezárult ez a kínlódás, örülök, hogy vége – mondta lapunknak boldogan Oszter Alexandra, akinek örömében édesanyja is osztozott.

– Mindvégig tudtam, hogy a férjem ártatlan. Soha nem volt becstelen, egyszerűen naiv volt és jólelkű, és egyesek visszaéltek ezzel. De győzött az igazság – kezdte a zongoraművész, aki bár férje mellett állt, minden tárgyalást kihagyott.

– Én nyáron a Balatonon tartózkodom, Sándor pedig Diósjenőn, de nem is igényelte volna, hogy felmenjek a tárgyalásra. Nálunk a távolság nem számít. Ha testileg nem is, de mindig mellette vagyok, mert zsigeri összetartozás van köztünk, ami nem mindig igényli a fizikai jelenlétet – mondta Donatella, aki tagadni sem tudná, hogy ma is rajongva szereti a férjét.

Donatella mindig óvja

– Negyvenkét éves a kapcsolatunk, de mai napig imádjuk és bízunk egymásban, és ennyi év után is szerelmes vagyok a férjembe, mert ő egy okos, sármos, fantasztikus ember, akit csak szeretni lehet. Egész életemben óvtam, az más kérdés, hogy nem mindig hallgat rám, pedig mindig kiszagolom a gazembereket – áradozott a művésznő, aki a hétvégén meg is ünnepeli a győzelmet.

– A hétvégén jönnek a gyerekek, és valószínűleg Sándor is lejön. Egy biztos, nem alkohollal fogunk ünnepelni, mert a férjem két éve nem iszik! Csak szeretettel és jó ételekkel fogunk ünnepelni – szögezte le Donatella, aki annyit még elárult lapunknak: bánja, hogy élete szerelmével nem vállaltak még egy közös gyermeket, de kisunokáján minden szeretetét kiéli.

Bevallotta, hogy ivott

Az alkoholmentes ünneplésnek különös jelentősége van, hiszen Oszternek többször meggyűlt a baja az itallal. Egyik ilyen esete, mikor 2014-ben a MOM Park parkolójában terepjárójával megrongálta a bevásárlóközpont épületét. Akkor azt állította, hogy a baleset idején nem ivott, csak utána ment oda hozzá valaki, aki egy üveg whiskyt nyomott a kezébe, abból ivott meg öt-hat decit. Egyik tárgyalásán pedig maga mondta el, hogy 2013-ban többet iddogált a kelleténél, ezért alkoholos befolyásoltsága miatt az ügy több részle­tére nem is emlékszik. Egy interjújában elmesélte, hogy korábban nem vetette meg a poharazgatást, de két éve abbahagyta unokája, Axelo kedvéért.

Ez is érdekelhet

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17153810_auto_resized.jpg
origo.hu

Napokra van a teljes ukrán összeomlás?

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27358_resized.jpg?avcount=1713889214
origo.hu

Oroszország kemény megtorlásra készül

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17150633_auto_resized.png
metropol.hu

Őrjöngenek a magyarok; kiderült, ki lehet Szoboszlai új edzője

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17155933_auto_resized.jpg
hirtv.hu

Román katonák lepték el Nagyváradot

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17155019_auto_resized.png
metropol.hu

21 év telt el: így néznek ki most a Bűbájos boszorkák szereplői - galéria

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17152027_auto_resized.jpg
vg.hu

Új üzemanyagárak: megtörte a kereskedőket a kormány fenyegetése – szerdától sokkal olcsóbb adják a dízelt

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27359_resized.jpg?avcount=1713889214
origo.hu

Meglepő titkot árul el a házasságáról Vilmos herceg

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17138991_auto_resized.jpg
mindmegette.hu

Hallottál már ilyet? Ez a kislány 11 hónapos kora óta főz

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27354_resized.jpg?avcount=1713889214
origo.hu

Óriási sportélmény és show lesz a kanadai hokiválogatott budapesti meccse - videó

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27156_resized.jpg?avcount=1713889214
videa.hu

Káposztás kofta, sült szeretetgolyók fűszeres paradicsommártásban -receptvideó (hirdetés)

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17153682_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Édes fotó: így tartja ölében újszülött testvérét Szegedi Fecsó kisfia

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17156374_auto_resized.jpg
borsonline.hu

„Azt hittem, másnapos vagyok” – Viszketés jelezte, hogy rákos lett a fiatal férfi

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/mKygcP253w2Sm7Ew2R3Uex3vVRsjrocIKCYTlqRgxvI/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzdjMjc4YTVkYTg3MzRjMDc5M2E5MTljZTAxZTdkMDcz.jpg
KATASZTRÓFA

Életveszély az Ázsia Expressz forgatásán, azonnal riasztottak mindenkit

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/RrFoiRwdy8ml50lA6R_0vYdpNLwF4BhGZNX3yW4agoY/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzkzZjVlNDVlYWQzNDQxMjlhMzI2Yzg1N2NiZjI2MmEz.jpg
SZERELEM

Megváltoztak az érzéseik: fülig szerelmes a Házasság első látásra párja