Celeb

Oszter Alexandra elhatárolódott az apjától 

Bors

Létrehozva: 2017.06.07.

Oszter Sándor lapunk a minap azt nyilatkozta, nem érdekli lány eljegyzése. Így indokolta a közönyét. "Egy ismerősömtől hallottam a hírt, hogy eljegyezték a lányomat. Nem tudtam, hogy már itt tartanak. Tőlem nem kérte meg senki Alexandra kezét" – mondta, majd mikor megkérdeztük tőle, hogy örül-e neki, szomorúan hozzátette, nem örül neki. "Miért örülnék? Örüljön ő! Ne is firtassuk inkább ezt a témát!" – tette hozzá. indulatosan. 

Oszter Alexandrának láthatóan nemcsak apjával van baja, hanem édesanyjával is, aki kiáll férje mellett az ügyükben. A házaspár egyetlen gyermek először akkor veszett össze nyilvános a szüleivel, amikor a házaspár nemtetszését fejezte ki választottjával szemben.

Nem mellesleg Oszter Sándornak nincsenek amúgy sem könnyű napjai. Kedden ugyanis éppen visszautasította a bíróság azon kérését, hogy a lehallgatott telefonbeszélgetéseit a nyílt tárgyaláson mindenki előtt lejátsszák. Vélhetően azért ciki számára a hanganyag, mert van egy olyan beszélgetés is közte, amelyen egy ismert és befolyásos házaspárról azt állítja, hogy a férj az ő lányát, Alexandrát akarta felcsípni, a feleség viszont Oszter Sándorral kokettált...

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek