vívás

Szerelem

Csókkal ünnepeltek a szerelmes vívók

Sport

"Eljött az idő" - olimpiai bajnokunk ünnepelni és könnyezni készül a nagy napján

Sport

Újra együtt van feleségével a magyar olimpiai bajnok

Eluralkodott a hiányérzet az olimpia bajnok Szilágyi Áronon, ezért kiutazott Angliában dolgozó feleségéhez, hogy újra együtt lehessenek egy kis időt.

Sport

Húsz éve távkapcsolatban él férjével a magyar sportoló

Hét olimpián szerepelt, és nem titok, akár a nyolcadik ötkarikás játékokon is ott lehet az UTE fantasztikus tőrvívója. Mohamed Aida a napokban megtette az első lépéseket Párizs felé, ismét versenyt nyert a fiatal titánok előtt.

Sport

Elképesztő teljesítmény: Szilágyi Áron az eddigi négy után még három olimpiát bevállal

A háromszoros olimpiai bajnok kardvívó Szilágyi Áron tudatta kedvenc masszőrével, Bodnár Józseffel, hogy további három olimpián (2024, 2028, 2032) rajtol.

Sport

Paralimpia: Veres Amarilla ma újabb párbajtőrvívó-éremmel ajándékozhat meg bennünket

Veres Amarilla lemásolta Szilágyi Áron remeklését, mert mint emlékezetes, az épek olimpiáján kardvívónk szerezte az első aranyérmet, ezúttal pedig a BVSC kerekes székes párbajtőrözője szállította paralimpiai csapatunk első bajnoki...

Sport

Szilágyi Áron a kedvence, ezért kertvárosi focistákat segít a kínai csomagolástechnikai milliárdos

Valódi csoda Szilágyi Áron triplázása, ráadásul a kardvívás háromszoros olimpiai bajnokának neve vonzerő egy kínai milliárdos számára a XVI. kerületi futballélet-élet megsegítéséhez. 

Sport

Szilágyi Áronék végre megünnepelték az olimpiát

Elképesztő vívással verte meg a magyar férfi kardcsapat a németeket az olimpia bronzmérkőzésén. Szilágyi Áron, Decsi Tamás, Gémesi Csanád, Szatmári András 25 év után állhatott ismét dobogóra ötkarikás játékokon. Ünnepelhettek a fiúk.

Sport

Megható: minden világverseny előtt a temetőbe megy Szilágyi Áron – „Úgy érzem, kötelességem kimenni”

Ha nem Gerevich Györgynél nevelkedik, akkor az első olimpiai érme után nem lett volna meg a második, és a harmadik sem – vallotta be Szilágyi Áron háromszoros olimpiai bajnok kardvívó.

Sport

Nem mindennapi ajándékot kapott a masszőre az olimpiai bajnok Szilágyi Árontól

Felesége, Bettina társaságában az Egyesült Államokban pihen majd Szilágyi Áron háromszoros olimpiai aranyérmes kardvívónk, élményekben gazdagnak ígérkező körutazást terveznek.