A füstölt csülök mennyei étel, de van, amikor ebből az isteni fogásból is elege lesz az embernek. Ilyenkor jó, ha van olyan receptünk, amivel újrahasznosíthatjuk a húst.
Mivel az ország első számú fitneszházaspárjaként tartják számon Rubint Rékát és Schobert Norbit, sokan azt is hiszik, hogy annak érdekében, hogy mindig fittek maradhassanak, száraz csirkemellen és salátákon élnek. Pedig ez nagyon nem így van.
Füstölten vagy füstölés nélkül, főzve, sütve, főfogásként vagy levesbetétként egyaránt kiváló választás a csülök. A húsféle számtalan módon elkészíthető.
Még ki kell használni a tavaszt megelőző hideg napokat, amikor lelkiismeret-furdalás nélkül ehetünk mennyei zsíros és cukros falatokat – a korhelyleves pedig igazi gyógyír a farsangi mulatságokat követő nehéz napokon.
Terápiás állatként beteg gyerekek szellemi felépülésében segít a Válótársak című sorozatban népszerűvé vált Csülök, a valóságban Körte névre hallgató törpemalac.
Van, aki a bárányra esküszik, míg másnak sonka vagy nyúl nélkül nincs igazi húsvét. Azonban az sem mindegy, hogy milyen körettel kínáljuk, mennyire változatos és ínycsiklandó a tálalás. Mit szólnak a sárgarépával töltött burgonyagombóchoz...
Ma már hagyományosnak tekinthetjük a 2001-től minden évben megrendezett Csabai Sörfesztivál és Csülökparádét, melyen számos sörgyártó képviselteti magát, és népszerűsíti a legújabb termékeiket, illetve a már ismert és megszeretett márkákat is.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.