Dátum tartomány
Cikk típusa
Rovatok
Szerző szerint

Bendő


Együnk sárgát!

Együnk sárgát!

Mintegy 20 százalékkal ritkább a szív-és érrendszeri halálozás a növényi flavonoidokat friss zöldség és gyümölcs formájában rendszeresen fogyasztók körében.

Egy kis mediterrán kaja, s az agynak nem lesz baja!

Egy kis mediterrán kaja, s az agynak nem lesz baja!

Az Amerikai Szív Szövetség (AHA) szakértőinek elmondása szerint bár az étrendben szerepel a vörös hús, fogyasztása csak havi pár alkalommal megengedett. A déli diéta inkább halat és szárnyast használ, valamint mértékkel vörösbort is engedélyez.
Anyatej felnőtteknek?

Anyatej felnőtteknek?

Magas tápanyagtartalma, könnyű emészthetősége és egészségre gyakorolt más jótékony hatásai miatt egyre népszerűbb a gazdag kínai felnőttek körében az anyatej ivása.
A víz bennünk mindent visz!

A víz bennünk mindent visz!

A víz funkciója sokrétű, hiszen egyszerre oldószer, vivőanyag, hőtároló, hűtőfolyadék, valamint számtalan biokémiai reakció kiindulási és végterméke.
Ezek a legjobb immunerősítő falatok

Ezek a legjobb immunerősítő falatok

A tél közeledtével egyre kevesebb napfény éri bőrünket és a friss, nyersen fogyasztható gyümölcs-és zöldségválaszték is lecsökken, kevesebb vitaminhoz jut a szervezetünk.
Bélgyulladás ellen: Gyömbér!

Bélgyulladás ellen: Gyömbér!

A gyömbérgyökeret tartalmazó táplálékkiegészítők úgy tűnik, hogy enyhítik az emésztőrendszer gyulladásos folyamatait. A szer tehát csökkentheti a vastagbélrák kialakulásának esélyét is.
Top nasik cukorbetegeknek!

Top nasik cukorbetegeknek!

Cukorbeteg lévén a szívünk is belefacsarodik, amikor valaki mellettünk jóízűen sütit eszik - a diabétesszel küzdőknek sem kell azonban lemondaniuk a nassolásról, megfelelő étkekkel!
Csodákat művel az elfelejtett rizs!

Csodákat művel az elfelejtett rizs!

Egy tál fekete rizs, és távol maradnak a kórok! Ezt a rizstípust nem véletlenül emlegetik „elfelejtett” rizsként. Olyan magas a tápanyagtartalma, hogy az ősi Kína nemesei meg akarták tartani maguknak.
A túlzásba vitt nassolás lélektana

A túlzásba vitt nassolás lélektana

Szeretünk nassolni, különösen akkor, ha sok csábító étel áll rendelkezésünkre, amelyeket ropogtatva, kóstolgatva boldogabbnak érezhetjük magunkat. Általában nem az éhségérzetünket akarjuk csillapítani ekkor, hiszen arra egy étkezés is megfelelne. Miért eszünk, nassolunk akkor, ha nem is vagyunk éhesek?

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.