réz

Bűncselekmény

Filmbe illő rablás Zuglóban: megkötözték a biztonsági őrt, majd vitték az 52 milliós szajrét

Aktuális

Több száz kiló rezet loptak el egy telephelyről, majd ugyanott értékesítették

Elfogtak a rendőrök két férfit Budapesten, akik a gyanú szerint több száz kilogramm rezet loptak el egy telephelyről, majd azt ugyanott értékesítették, csaknem félmillió forinttal károsítva meg a lerakót - közölte a rendőrség hétfőn a honlapján.

Aktuális

Az igazi Tiffany titka: Rézzel kelti életre az üveget Andrea

2004-ben ismerkedett meg a Tiffany rézfóliás technikával Farkas Andrea, aki azonnal tudta, hogy ez egy nagy egymásra találás. A négygyermekes édesanya először csak hobbiból kezdett el üvegtálakat, szalvétatartókat, mécsestartókat készíteni,...

Aktuális

Vasszöggel óvták a házat a járványtól a rómaiak

A kövek és a kristályok mágikus ereje mellett a fémeké kevésbé ismert, pedig legalább olyan hatékonyak. Őseink egyenesen úgy hitték, a fém nem más, mint az istenek és istennők húsa és csontja, az egyetemes erők megnyilvánulása.

Aktuális

Isteni gondviselés! Megvédte az Úr a rézkakastól a járókelőket

Ledöntötte a szél a száz éve álló rézkakast a szolnoki református templom tetejéről. Isteni szerencse, hogy nem esett baja senkinek.

Aktuális

Versenyt fut a halállal Klaudia

Sürgős segítségre van szüksége a Wilson-kórral szenvedő Ferencz Klaudiának. A fiatal nő élete attól függ, mikor gyűlik össze annyi pénz, hogy meg tudják vásárolni számára az életmentő gyógyszert.