Elképesztően izgalmas ízvilág és gyönyörűen megkomponált színek jellemzik a Sweetic Csokoládé Manufaktúra pralinéit. Zala Juditék szigethalmi műhelyében jártunk, és egymás után kóstolgattuk a finomabbnál-finomabb bonbonokat. Az ízlelőbimbóink...
Pontosan egy évig áll az érlelőben, mire felszelik az ország legnagyobb sajtját. A Bors megnézhette, hogyan készül Hegedűs Imre sajtkészítőmester kezei alatt.
A mátrai faluban valamikor mindenki abból élt, hogy két kezével faragta a kondérba valót, gyertya, vagy petróleumlámpa fényénél. Ma jórészt géppel, egy nap alatt akár több mint ezer fakanalat készítenek.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.