Eb-selejtező

PR Cikkek

Fegyverneky Zsófia: Verhető a szlovák csapat! (x)

Holnap este Pöstyénben Szlovákia ellen játssza sorsdöntő Európa-bajnoki selejtező mérkőzését a magyar női kosárlabda-válogatott, melynek csak győzelem esetén marad esélye kijutni a júniusi, spanyol-francia közös rendezésű kontinensbajnokságra.

Sport

Óriási siker! Kijutott az Eb-re a magyar fociválogatott

Kijutott a részben hazai rendezésű Európa-bajnokságra a magyar fociválogatott, miután 2-1-re verte Izlandot a pótselejtezőn. Marco Rossi szövetségi kapitány csapata sokáig hátrányban játszott, de hatalmas küzdelemben ellenfele fölé nőtt,...

Sport

Siker! Legyőzte Bulgáriát, egy lépésre az Eb-től a magyar fociválogatott

Egy lépéssel közelebb került a részben hazai rendezésű, jövő évi Európa-bajnoksághoz a magyar fociválogatott, miután pótselejtezőn 3-1-ra verte a bolgárokat Szófiában.

Sport

Európa-bajnoki pótselejtező - Marco Rossi: A Fradi bravúrja nekünk is erőt ad!

Sorsdöntő meccs előtt áll a magyar fociválogatott, amely ha ma legyőzi Bulgáriát az Eb-pótselejtezőn, karnyújtásnyira kerül a részben hazai rendezésű kontinenstornától.

Sport

Wales–Magyarország 2-0

Elmaradt a csoda, de a remény még mindig él.

Aktuális

Fiúk, ismételjétek meg a négy évvel ez előtti bravúrt!

Az év futballmeccse következik. 2016 után ismét kijuthat a magyar fociválogatott az Európa-bajnokságra, ha kedd este legyőzi Walest. A csapat rendkívül motiváltan várja az összecsapást.

Aktuális

Egyszerű a képlet: Eb-t ér a walesi győzelem!

Döntőre készül Cardiffban a részben hazai rendezésű kontinenstornára való kijutás szempontjából a magyar fociválogatott, amely Wales legyőzésével történelmet írna.

Sport

15 ezer gyerek buzdítja majd a magyar válogatottat

Máris kijavíthatja a horvátországi csorbát a magyar fociválogatott, amely az azeriek elleni győzelemmel visszavenné a csoportban a még kijutást érő 2. helyet.

Sport

Rossi: Minden tőlünk telhetőt megteszünk

Pontért utazott Splitbe a magyar fociválogatott, amely a saját játékát játszva a márciusi győzelem után újabb bravúrra készül a világsztárokkal felálló Horvátország ellen.

Aktuális

Eb-selejtező - Feczesin: segítség, ha Split nekünk szurkol

A spliti szurkolói csoport és a helyi szövetség harcának legfrissebb fejezeteként horvát drukkerek csatlakozhatnak az 1500 fős magyar táborhoz. A botrány a malmunkra hajthatja a vizet.