cigány

Aktuális

Háború dúl a vajdák között: Ott tart a botrány, hogy lemondásra szólították fel Kállai Csabát

Kirobbant a Borsod megyei vajdaháború. A múlt szombaton beiktatott új borsodi vajdát, Lakatos Gusztávot többen sem fogadják el, köztük a jelenlegi Borsod megyei vajda, Lakatos Attila. A botrány most ott tart, hogy Lendvai János, a vajdák szóvivője...

Aktuális

Kitört a vajdaháború Borsodban, Lakatos Gusztávot nem mindenki fogadja el

Egy hétig sem örülhetett felhőtlenül felavatásának Lakatos Gusztáv, újdonsült borsodi cigányvajda. Egyesek máris támadják és lemondását követelik, mondván, senki sem választotta meg.

Celeb

Ilyen földöntúlian szép hangja volt Kis Grófo édesapjának – videó

Méltatlanul kevesen ismerik Kis Grófo édesapját, Kozák László Grófot, akit a roma közösség az autentikus cigányzene királyának tart.

Aktuális

Rálőttek, majd összeverték a Baranya megyei roma önkormányzat elnökét

Sport

Kempingnadrágban akart sakkozni, mire lecigányozták

A grúziai sakk Világ Kupá harmadik fordulója előtt rövid gatyában akart asztalhoz ülni Anton Kovaljov, de felszólították arra, hogy menjen a szobájába, és cseréljen nadrágot, majd sértésként még a képébe vágták azt is, hogy cigány.

Celeb

Oláh Gergő nem kér a cigánykirályból

Az üres szavak helyett valódi tettekben hisz a Roma Soul frontembere, Oláh Gergő, aki még a cigánykirállyal is szembeszáll, ha az emberek segítéséről van szó.

Aktuális

Horror: szemét közé, ketrecbe zártak két roma nőt Olaszországban

Az esetről videó is készült, ez alapján azonosították az elkövetőket a hatóságok.

Aktuális

Durván megalázták szülés közben orvosai a miskolci nőt

Celeb

Rákgyanúval műtötték Batiz Andrást

Évek óta nem beszélt a nyilvánosság előtt, most az otthonát is megmutatta az egykori tévés, aki szép családban él, ám egy betegség két évvel ezelőtt majdnem tönkretette az idillt.