Celeb

Rákgyanúval műtötték Batiz Andrást

kbv

2017. január 5. csütörtök 04:10

Évek óta nem beszélt a nyilvánosság előtt, most az otthonát is megmutatta az egykori tévés, aki szép családban él, ám egy betegség két évvel ezelőtt majdnem tönkretette az idillt.

Ugyan a nyilvánosságtól tíz éve visszavonult és kommunikációs cégét igazgatja, de Csepel utcáin ma is felismerik az ex-tévés, volt kormányszóvivő Batiz Andrást. Rég nem vállalt szereplést, ám Papp Gergővel és a Borssal kivételt tett. Az RTLII-n futó Pimaszúr átcuccol című produkciónak a csepeli otthonát is megmutatta, ahol feleségével, a volt fókuszos riporterrel, Debre Krisztinával és két gyerekükkel, Ivánnal és Lédával élnek. Kriszta itt nőtt fel és itt dolgozik. Egy szegény gyerekeknek térítésmentesen elitoktatást adó óvodát vezet.

A különleges, patkóalakú, egyedi ház igazi családi fészek: a falakon régi emlékek lógnak, a közös vacsora előtt asztali áldás szól. A gyerekeknek mindennap mindkét szülejükkel van kettesben eltöltött ideje is, András viszi Lédát iskolába, este mesét olvas. A fektetés után pedig rengeteget, sokszor hajnalig beszélgetnek vagy éppen hangosan vitáznak Krisztinával – és külső szemlélő számára is jól látható: még mindig fülig szerelmesek egymásba. Pedig ha száz évvel ezelőtt éltek volna, valószínűleg nem is találkoznak. András nagyapja a Harvardon tanult, Krisztináé lókupec volt.

– Hasonló értékrendet vallunk, bárhonnan is jöttünk, annak pedig, hogy Kriszta cigány, a mi életünkben semmilyen jelentősége nincs. Számomra az furcsa hogy ez másoknak még mindig kérdés. Ugyanolyan jól megértem magam a családjával, mint ő az enyémmel, az anyósommal pedig pont olyan a kapcsolatom, mint az édesanyámmal – mesélte a Borsnak Batiz, aki szerint a töretlen szerelmet nemcsak úgy kapták, dolgoznak is érte.

– Figyelünk, koncentrálunk egymásra, egy jól működő kapcsolatban meg kell hallani, hogy a másiknak mire van igénye. Ha pedig probléma van, azt meg kell beszélni – érvelt az extévés, aki nem tagadja: olykor vannak három napig is elhúzódó hangos vitáik.

A kép azonban így is idilli, és András elismeri: néha elgondolkodik azon, meddig tarthat ez a boldogság. – Egy ember egy ideig azon dolgozik, hogy megtalálja az igazi társát, később már azon, hogy magát a legjobb társsá tegye – mondta András, akiből már érezhetően a pszichológus is szól.

Nemrég emelt szintű érettségit tett, hogy visszaülhessen az iskolapadba pszichológiát tanulni. – A Színművészeti Egyetemen szerzett diplomám nem volt elég, csak emelt szintű érettségivel vettek fel. Érdekes volt negyvenévesen a 18 évesekkel vizsgázni – mesélte Batiz, aki éppen akkortájt vetette bele magát a tanulásba, amikor komoly egészségügyi válsággal küzdött: egy rutinvizsgálat felfedett egy elváltozást, amiről csak műtét közben lehetett megmondani, hogy jó- vagy rosszindulatú, akár daganat is lehetett volna. Könnyen gondolhatnánk, ez sarkallta életmódváltásra, és ezért fordult a pszichológia felé is. András ugyanis leszokott a korábbi láncdohányzásról, egészségesebben étkezik és rendszeresen sportol.

– Kicsíptek belőlem egy darabot, de nem volt ez nagy betegség vagy kiváltó ok. Az igen, amikor a gyerekem rám nézett, és azt mondta: „apa, hagyd már abba a cigit!” – emlékezett Batiz.

További cikkek

Villantás

Úgy felhúzta a szoknyáját a pornós, hogy kidobták a boltból miatta – volt, aki lefotózza

INSTA

Milliókat hoz a konyhára a szerelmi háromszög: még a válásukon is keresnek Kulcsár Edináék

Ez is érdekelhet

mandiner.hu

Kötelet kapott egy pakisztáni nő pár WhatsAppon megosztott karikatúráért

ripost.hu

Kulcsár Edina kitálalt: így talált rá a szerelem, kiderült, milyen most a kapcsolatuk Csutival

origo.hu

Megint csalt, megint lebukott az RTL Klub

magyarnemzet.hu

Megalapozott a gyanú, hogy V. Naszályi Márta közokirat-hamisítást követett el

boon.hu

Félrehúzta a köntösét a nagymellű szőke szépség

koponyeg.hu

Hózáporokkal és viharos széllel jön a hidegfront

nemzetisport.hu

PL: a 94. percben még a Leicester vezetett, végül a Tottenham nyert

vg.hu

Perre készül az Omega gitárosa

life.hu

Meghökkentő fotók: G.w.M. felesége néhány évvel ezelőtt Kulcsár Edina óriási rajongója volt

ripost.hu

Jó ég, mit művelt az orvos Farkasházi Réka arcával - Fotó

ripost.hu

Tommyboy is megszólalt a nagy Kulcsár Edina-ügyben, fel van háborodva

origo.hu

Telefonon rúgták ki a magyar kéziválogatott korábbi kapitányát