AktuálisMennyi mindenre jó a cseresznye? Megmutatjuk! A cseresznye az istenek eledele. Itthon számos fajtáját ismerjük a zamatos, ropogós, piros gyümölcsnek. Májusi, pomázi hosszúszárú, szomolyai fekete vagy germersdorfi – rengeteg módon felhasználhatjuk, nem csak fülbevalónak!
AktuálisHogyan tartósítsuk a fűszereket? A nyári időszakban nagyon jó, ha van egy kis fűszerkertünk, amelyhez bármikor hozzá tudunk nyúlni. Ezeket a növényeket könnyen el is rakhatjuk, hogy ha esetleg szükség van rájuk, akkor elő tudjuk venni.
Test és lélekEgyszerű módon tartósíthatja fenyője szépségét Már a karácsonyfa feldíszítése előtt érdemes gondolni arra, hogy az a lehetőségekhez képes minél tovább megőrizze szépségét és a tűleveleit. Ehhez adunk tanácsokat.