szolgáltató

Celeb

Eldurrant Csonka Pici agya: Elegem van abból, hogy ebben az országban mindenféle következmények nélkül telibesz*rhatja az ügyfelét egy szolgáltató!

A színész nagyon kiakadt, a búbánatba küldte az egyik országos mobilszolgáltató munkatársait. Volt oka kiborulni, amikor reklamálni akart, az ügyintéző egyszerűen rátette a telefont a színészre.

Aktuális

A hiba nem az ön készülékében van: akadozik az egyik legnagyobb internet- és tévészolgáltató országszerte

Sok helyen akadoznak a Digi szolgáltatásai.

Aktuális

Március 22-ig szünetel a személyes ügyintézés a közműszolgáltatásoknál

Szünetel a személyes ügyintézés a közműszolgáltatásoknál a koronavírus terjedésének megakadályozására tett kormányzati intézkedésekkel összhangban - közölték a közműszolgáltatók szombaton az MTI-vel.

Aktuális

A Bors utánajárt: A szolgáltatótól kell új csekket kérni, ha az megrongálódott

Mintha egy kutya szájából szedték volna ki olvasónk levelét, ami egy csekket tartalmazott. Kiderült, a postán rongálódott meg. Így viszont nem lehet feladni.

Aktuális

A Bors utánajárt: Kellemetlen, ha egy ismert ember régi telefonszámát kapjuk meg

Sztárok vagy nem éppen népszerű emberek lecserélt telefonszámát is bárki megkaphatja, aki új előfizetést vagy feltöltőkártyás csomagot vásárol. Rengeteg humoros, de legalább annyi igen kínos történet is kerekedhet belőle, jogorvoslati...

Aktuális

Tévé nélkül maradt a volt lottómilliomos

Hónapokra televízióadás nélkül maradtak egy kiskunmajsai nyugdíjasotthon lakói. Egyikük elkeseredésében a Bors segítségét kérte.

Aktuális

Robot beszél a Spíler2-ről a UPC-nél

Aktuális

Nem ilyen izgalomra vágynak a szurkolók – Spíler2-t akarunk!

Aktuális

Akadozik Szigeti Feri rádióműsora

Nem tudja üzemeltetni netes rádióműsorát Szigeti Ferenc, mert négy hónapja nem működik normálisan az internete. A Bors utána járt, a szolgáltató jóváírást ígér.