Aktuális

Nem ilyen izgalomra vágynak a szurkolók – Spíler2-t akarunk!

Bors

Létrehozva: 2018.08.17.

Forrás: Reuters

Már tényleg csak néhány óra, és sípjába fúj a játékvezető a 2018–19-es spanyol labdarúgó-bajnokság első meccsén (Girona–Valladolid 20:15, majd Betis–Levante 22:15). Mai lapszámunk nyomdába küldésekor azonban még mindig ugyanaz volt a helyzet, amit tegnap felvázoltunk: egyik nagy műsorszolgáltató csatornakínálatában sem volt benne a La Liga meccseit Magyarországon közvetítő Spíler2. Holott az aprócska, Szekszárdon és környékén szolgáltató Tarr Kft. – mint megírtuk – gond nélkül fel tudta venni a tévéadói közé.

A Telekom szerdai megkeresésünkre azt írta, hogy folyamatos az egyeztetés a Spíler2 ügyében, a UPC pedig úgy fogalmazott, hogy egyelőre nincs információ­juk arról, hogy bekerülne a kínálatukba a csatorna. A Digi nem válaszolt. A sportadót működtető TV2 Csoport pedig azt írta: ők mindent megtesznek annak érdekében, hogy ne maradjanak Real, Barca és Atletico nélkül a magyarok. Tegnap nem kaptunk hírt kedvező fejleményről, tehát még a mai munkanapban bízhatunk.

Ugyancsak bajban vannak az immár Cristiano Ronaldót is a játékosai közt tudó olasz élvonal rajongói, információink szerint ugyanis a Serie A is a Spíler2-n látható az új idényben. Nekik lehet utolsó mentsvár, hogy a Szerencsejáték Zrt. bejelentette: a TippmixPro weboldalon nézhető lesz az összes olasz meccs. Igaz, a Spílerhez igazolt Matúz Krisztián vagy Farkas Norbert szakkommentálásáról ott le kell mondani.
 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek