Aktuális

Ilyen lesz a téli síszezon Ausztriában

Szigorú szabályozás mellett, de lesz Ausztriában téli síszezon - jelentette be Elisabeth Köstinger turizmusért felelős miniszter a Wolfgang Mückstein egészségügyi miniszterrel tartott közös sajtótájékoztatóján hétfőn Bécsben.

Aktuális

Olaszországban tilos karácsonykor a régiók közötti utazgatás a járvány miatt

Olaszország úgy döntött, az ünnepek alatt sem enyhít az intézkedéseken, sőt további szigorításokat vezet be. Az olaszoknak a karácsonyi ünnepek alatt megtiltják az régiók közötti utazást.

Sport

Elmaradt a viadal – Betett a nyárias tél a síversenynek

A meleg időjárás miatt nem tudja hazánk megrendezni az első nemzetközi alpesi síversenyét, amelyet csütörtök-pénteken tartottak volna. A viadalt jövő hétre halasztották, pontos időpont még nincs. 

Sport

Már két helyszínen nyert a 21 éves norvég – A semmiből ugrott az élre Lindvik

Sport

Hiába várt Vonn az adrenalinlöketre - 8 érdekesség a szexi olimpikonról

Kétéves korában kötött először sílécet, és a minap, 34 évesen vonult vissza az alpesi sízés szőke szexbombája, Lindsey Vonn. Az olimpiai bajnoknő életének érdekességeit gyűjtöttük össze.

Sport

Hitelből készülnek a síelők a vb-re

December elején végre jogerős törvényszéki bejegyzéssel Miklós Edit elfoglalhatta az elnöki széket a Magyar Síszövetségben. A hosszú háborúzás következményeit azonban még idő lesz helyrehozni.

Sport

Síszövetség: Egy évtized munkáját húzzák le a wc-n

Sport

Könnyeivel küszködve jelentette be Miklós Edit: visszavonul

Ugyanakkor nem tűnik el teljesen a hazai sí-életből.

Aktuális

Angliában már elveszi az emberek eszét a hideg - videó

Celeb

Juhász Árpád horrorbalesete a Mátrában: sífelvonó vonszolta a magyar tudóst

Balesetet szenvedett Juhász Árpád a minap. Egy sífelvonóban utazva a léce a hóba akadt, ő pedig elesett, és beleakadt a felvonóba, ami ment tovább.