okok

Szakítás

A Bors megtudta, miért szakíthatott Szabó Zsófi és Shane Tusup

Aktuális

Botrány, miért történt a 12 gyerek életét követelő tragédia az autópályán

Csempészett tűzijátékok és 1000 liter olaj volt a buszban.

Test és lélek

7 intő jel, ami arra utal, nincs minden rendben a párkapcsolatával

A pandémia alatti összezártság nemcsak a családbővítési kedvet hozta meg, hanem sajnos a szakítások, válások száma is megnőtt. Pedig időben felismerve az eltávolodás okát a legtöbb kapcsolat megmenthető lenne.

Aktuális

Elképesztő, melyik betegség is bekerült a leggyakoribb halálokok közé

Az Alzheimer-kór és a demencia más formái bekerültek a tíz leggyakoribb halálok közé az Egészségügyi Világszervezet (WHO) adatai szerint. Az elmúlt évben ezek a betegségek a hetedik helyen álltak - közölte a szervezet szerdán.

Aktuális

Több mint egymillióan hagynák itt Magyarországot

Aktuális

8 ok, amiért többet kellene szexelnie

A rendszeres szexnek számos pozitív hatása is van: több tanulmány is igazolja, hogy van kapcsolat az intim pillanatok és a fizikai, illetve mentális egészség között. Persze meglehet az ára a nemi úton terjedő fertőzésről a váratlan terhességig.

Aktuális

Ha tud, meneküljön! Bántalmazó kapcsolat: ki marad benne, és miért?

„Akkor miért nem lép ki belőle?” – teszi fel sok kívülálló a kérdést, ha egy olyasvalaki történetét hallja, ahol az egyik fél rendszeresen bántalmazza a másikat. Nos, a dolog korántsem ilyen egyszerű.

Aktuális

Veronai tragédia: fél év is eltelhet, mire megismerjük az okokat

Tizenhat élet - köztük sok diák: a péntek éjjeli szörnyűségek feldolgozását nagyban segítené, ha legalább a miérteket ismernénk. A szakértők szerint azonban erre még nagyon sokat kell várni.