Szakítás

A Bors megtudta, miért szakíthatott Szabó Zsófi és Shane Tusup

2022. május 20. péntek 03:00

Hosszú romantikus udvarlás, mesés eljegyzés Monacoban, majd egyik pillanatról a másikra csak két szó: felbontott jegyesség. Szabó Zsófi és Shane Tusup álompárként éltek az emberek szemében, ám úgy tűnik, amíg kívülről minden csillogó volt, addig belülről valami romlani kezdett.

Villámcsapásként jött a hír szerda este: az ország álompárja, Szabó Zsófi és Shane Tusup felbontották a jegyességüket. Az okokról azonban nem kívánnak nyilatkozni. Az egykori sztárpár az Instagram-oldalukon közölte a történteket, a képek alatt pedig kommentelők százai teszik fel a kérdést: mi történhetett? Hiszen úgy tűnt, a szerelmesek élete már tökéletesebb nem is lehetne. Közös tetoválás, csodálatos lánykérés és romantikus posztok tömkelege üzente a külvilágnak: irigylésre méltó az életünk!

Újra megtörtént?

Shane Tusup nem most először húzott gyűrűt egy nő ujjára, de úgy tűnik, nincs szerencséje, hiszen minden alkalommal visszakapta a csillogó gyémántot. Volt feleségével, Hosszú Katinkával a válás mellett döntöttek, ám az okokról kétféleképpen nyilatkoztak: míg Shane szerint Katinka hűtlensége okozta a házasság végét, addig az úszónő szerint minden probléma forrása edző férjének indulatkezelési problémái voltak.

Olyan emberre nehéz felnézni, aki nem tudja kontrollálni az indulatait – nyilatkozta korábban a 24.hu-nak Katinka.

Később kiderült, Tusupnál többször is elszakadt a cérna nyilvánosan is, hiába volt épp egy versenyen, szavait nem megválogatva üvöltött akár a szurkolóknak, akár egy másik edzőnek is. Olyan pletykák is szárnyra kaptak, hogy egy-egy durva veszekedés alkalmával Shane otthon tört zúzott. A kapcsolatuk mára annyira megromlott, hogy a nemrég bemutatott Katinka című filmmel kapcsolatban is Zsófi egyeztetett Shane nevében. Vajon a történelem ismételte önmagát?

Heves viták

A Bors megtudta, hogy a színésznő-műsorvezető és a tréner kapcsolata hasonló okok miatt érhetett véget. Shane erős személyisége akarva-akaratlanul egy alá-fölé rendeltségi viszonyt alakított ki, amibe egy szintén erős személyiségű nő nem tud belesimulni. Az edző - úgy tudjuk – olyannyira akaratos és önbizalommal túlfűtött, hogy a saját akaratát tűzön-vízen keresztül érvényesíti. Bár ez edzőként sikereket hoz, a párkapcsolatában ez nem volt célravezető és emiatt heves viták alakultak ki. Zsófi egy komolyabb összezördülés során pánikrohamot kapott, amit Shane nem kezelt túl jól. A színésznő ekkor szánta el magát a végzetes lépésre: felbontja a jegyességet párjával. A férfinek és Zsófinak végül sikerült megegyezniük a szakításról, hiszen a szerda esti Instagram-posztjukban ugyanazokkal a szavakkal tudatták a követőikkel, hogy kapcsolatuk véget ért, ám ennél több információt nem szeretnének tudatni a rajongókkal.


Látszat volt?

A pár életében mindig is közös pont volt a sport szeretete, ám úgy tudjuk a kapcsolat ilyen téren is eldurvult. Shane mindig is teljesítmény és célorientált volt és az ösztönzése képes átesni a ló túloldalára, amivel ő csak jót akar, ám a másik fél már teherként éli meg. Hogy pontosan mi történt a négy fal között, arra csupán Zsófi és Shane tudna válaszolni, ám ők hallgatásba burkolóznak. Olyannyira, hogy Zsófi a csütörtöki Reggeliben sem szerepelt, pedig ikonikus arca a műsornak. A műsorvezető még hétfőn is a csillogó jegygyűrűjében szerepelt a kamerák előtt, így felmerül a kérdés. Mindössze 4 nap alatt romlott így el minden?

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!

Ez is érdekelhet

origo.hu

Drasztikus változás jön az időjárásban

origo.hu

Lemond Boris Johnson brit miniszterelnök

borsonline.hu

14 hónap után találkozott gyerekeivel Fekete Dávid

mandiner.hu

Volt amerikai tanácsadó: Ha nem születik egyezség, Ukrajna eltűnhet a világtérképről

ripost.hu

Sejtelmes bejegyzést tett közzé Szabó Ádám exe

mandiner.hu

Mit ne csinálj háborúban: ne próbálj meg egy légvédelmi rakétarendszert úgy hatástalanítani, hogy belelőssz (videó) (videó)

origo.hu

Kim Dzsong Un rendkívüli bejelentést tett

travelo.hu

Karcsi, a gólya is a Palatinus strandra jár

life.hu

Cikluszavar: ilyenkor kell orvoshoz fordulni

borsonline.hu

A Bors megtudta: Ismert zenésszel jött össze Sáfrány Emese

borsonline.hu

Újabb fulladásos halál: Barátai kétségbeesetten kiabáltak segítségért

borsonline.hu

Kiderült: ezzel az ismert zenésszel jött össze Sáfrány Emese

További cikkek

Szexi

Lekerült a ruha, apró bikiniben mutatta meg formás melleit Hódi Pamela