Nemzeti Adó- és Vámhivatal

Aktuális

Már csak pár nap, és véget ér a türelmi idő – utána bekeményít a NAV!

Fontos határidő közelít, mely minden vállalkozást érint. Jobb, ha időben felkészül a változásra: március végével ugyanis lejár a NAV által kiszabott türelmi időszak.

Aktuális

Korrupció gyanújával letartóztatták a NAV egyik felsővezetőjét

A NAV felsővezetőjének cselekménye egyike a legsúlyosabb korrupciós bűncselekményeknek.

Aktuális

Gépjárműadó: fontos, minden autóst érintő változások lesznek jövőre

Aktuális

2 éves keverék a legifjabb szimat a NAV falkában

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) mindent elkövet, hogy a munkájukat a lehető leghatékonyabban tudják elvégezni. Ez azonban nem megy négylábú kollégáik nélkül! A Bors hasábjain főszerepben hét kiváló orrú szuper eb, akiknél nincs a NAV-nál szuperebb.

Aktuális

Még mindig tartozik a NAV-nak Zuschlag

Celeb

Másfél éve vizsgálja az adóhivatal Hajdú Péter cégét

További érdekes részletek derültek ki a Frizbi Entertainment Kft. ellen folyó nyomozásról: a TV2-ben már korábban is tudhattak a folyó ügyről, amiről a hatóság egyébként nem ad tájékoztatást.

Aktuális

Felháborító! Két forintért zárolták Ferenc bankszámláját

Patthelyzetbe került Ferenc, akinek problémája akadt a Nemzeti Adó- és Vámhivatallal. A férfi nemrégiben kapott egy értesítést, amelyben közölték: ötezer forintot kell befizetnie végrehajtási költségként.

Aktuális

Csődbe ment a hajléktalan lottómilliomos vállalkozása

Bezárta az adóhatóság az Andraschek házaspár győri kávézóját, járulékbefizetés elmaradása miatt. Az évekkel ezelőtt még hajléktalan László és felesége, Anikó 2013-ban nyert 630 milliót a lottón.

Aktuális

Gyakran támadnak rá a NAV-osokra

<p>Sokszor éri inzultus a Nemzeti Adó- és Vámhivatal alkalmazottait, a durvább esetek miatt évente általában 15-20 feljelentést tesz a hatóság a rendőrségen – derül ki a Magyar Idők hétfői számából.</p>