Dátum tartomány
Cikk típusa
Rovatok
Szerző szerint

Bonbon


Megkóstoltuk a gasztronómiai Oscart nyert magyar bonbont

Megkóstoltuk a gasztronómiai Oscart nyert magyar bonbont

Elképesztően izgalmas ízvilág és gyönyörűen megkomponált színek jellemzik a Sweetic Csokoládé Manufaktúra pralinéit. Zala Juditék szigethalmi műhelyében jártunk, és egymás után kóstolgattuk a finomabbnál-finomabb bonbonokat. Az ízlelőbimbóink...
Csoki-Oscart kapott a magyar bonbon

Csoki-Oscart kapott a magyar bonbon

Magyarok előtt emelhetik meg a kalapjukat a csokijukról híres belgák és svájciak is: három aranycsillagot nyert egy hazai praliné a világ legrangosabb gasztronómiai versenyén Londonban.
36 fokos konyaktól lesz igazi a bonbon

36 fokos konyaktól lesz igazi a bonbon

Balatonlellén 1886 óta változatlan recept alapján állítják elő a konyakmeggyet. A szigorúan kézzel készülő alkoholos desszertek vezetés előtt is nyugodtan ehetők, hisz a szesz pár perc alatt eltűnik a szervezetből.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.