Dátum tartomány
Cikk típusa
Rovatok
Szerző szerint

Konyak



36 fokos konyaktól lesz igazi a bonbon

36 fokos konyaktól lesz igazi a bonbon

Balatonlellén 1886 óta változatlan recept alapján állítják elő a konyakmeggyet. A szigorúan kézzel készülő alkoholos desszertek vezetés előtt is nyugodtan ehetők, hisz a szesz pár perc alatt eltűnik a szervezetből.
Rendesen fogyott a konyak Béres Ilona miatt

Rendesen fogyott a konyak Béres Ilona miatt

Béres Ilona ötven éve diplomázott az akkori Színművészeti Főiskolán, de még mindig heves szívdobogás fogja el, ha belép a Vass utcai épületbe. Azt mondja, élete legboldogabb napja volt, amikor felvették.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.