
Ha a nyers, főzés nélküli fügelekvárt választod, nemcsak időt takarítasz meg, de megőrizheted a gyümölcs természetes vitamin- és ásványianyag-tartalmát is.
Aki csak aszalt változatban fogyasztja, nem tudja mit hagy ki. A fügének számos felhasználási módja van, és az aszalt verzió csak egy közülük. Sütik, saláták, és szirupok is készülnek fügéből, és persze fügelekvár is. Választhatod a főzős verziót, de ha hozzánk hasonlóan, ebben a kánikulában inkább hanyagolnád a forró tűzhelyet, viszont kipróbálnál valami könnyen elkészíthető újdonságot, akkor ezt a főzés nélküli fügelekvár receptet mindenképpen készítsd el!
+Bors tipp: ha szereted a fűszeres ízeket, adhatsz hozzá egy kevés reszelt gyömbért, ami különleges aromát kölcsönöz az egészséges lekvárodnak.
Az alábbi cikkeket se hagyd ki:
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.