Dátum tartomány
Cikk típusa
Rovatok
Szerző szerint

Virsli


Friss kenyérrel és mustárral az igazi a virsli

Friss kenyérrel és mustárral az igazi a virsli

Ahogy a karácsonyi ünnepi asztal elkerülhetetlen kellékei a hal, a töltött káposzta és a bejgli, ugyanúgy megkerülhetetlen szilveszterkor a virsli. Alig van olyan ember, aki egy évben egyszer, legalább ilyenkor ne vásárolna belőle. Sokaknak...
A nagy virsliteszt – Mindent vitt a juhbeles

A nagy virsliteszt – Mindent vitt a juhbeles

Kilencféle virslit kóstolt végig a Bors szerkesztősége. Arra voltunk kíváncsiak, hogy szilveszterkor ki melyik húskészítménnyel látná vendégül ismerőseit, ha a látvány és az íz alapján kellene dönteniük.
Évzáró disznótor

Évzáró disznótor

A szilveszteri rituális disznóhúsfogyasztásnak, amely az új évi szerencsénket hivatott megalapozni, vannak fokozatai: készíthetünk virslit, süthetünk hurkát és kolbászt, főzhetünk kocsonyát, vagy akár egy egész malac is kerülhet a tűz...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.