Unja már a virslit, de megint csak azt van ideje elkészíteni vacsorára? Egy csavarral újra élvezni fogja, és időben sem kell sokkal többet foglalkoznia vele.
Fogjon egy hústűt vagy egy hegyes végű fa saslikpálcikát, és döfje át hosszában a virslin! Egy késsel vágja végig spirálvonalban a virslit, de vigyázzon, hogy ne vágja be a pálcikáig (mintha menetet vágna bele). Ha végzett, óvatosan húzza le a pálcikáról, és a bemetszés miatt szét fog nyílni.
Süsse ki így, és máris sokkal jobban néz ki a virsli, ráadásul szét se reped. Nem feltétlen kell grillezni, sütőben vagy simán egy tepsiben is elkészítheti.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.