Novodomszky Éva

Celeb

Novodomszky Éva: Kilenc napig is kibírom szilárd étel nélkül

A csinos televíziós szerint testi-lelki egyensúly nélkül nem lehet kerek az élet. A kétgyermekes édesanya ezért a fiai és a rengeteg elfoglaltsága mellett is szakít időt önmagára, valamint a gyermekkori barátaira.

Aktuális

Jakupcsek: Nem tudom megölelni az unokámat!

A koronavírus terjedése a húsvé­tot is beárnyékolja majd. Sztárjainkat sem kíméli a lelki bánat, hiszen példát mutatva, elsők között vonultak önkéntes karanténba, így családi hagyományaikat ők sem követik húsvétkor.

Celeb

Novodomszky Éva: Megtaláltam a belső békét

A gyümölcsturmixtól, zöldséglevestől, teázástól, jógázástól, beszélgetésektől és kirándulásoktól teljesen felfrissült Éva. A műsorvezető  kilenc napot pihent a visegrádi erdőben.

Celeb

Volt anyósánál nyaral Novodomszky Éva

Novodomszky Éva azon szerencsés édesanyák közé tartozik, akik a válás után is számíthatnak anyósuk segítségére. A szicíliai nagyi ugyanolyan szeretettel látja vendégül unokáit, mint fia volt feleségét.

Aktuális

Novodomszky Éva nem titkolózik a fiai előtt. S mi a helyzet olasz anyósával? – videó

Celeb

Családbarát 3000 - Mosómedvével ünnepel Novodomszky Éva

Sok-sok meglepetéssel készülnek a Családbarát jubileumi adására. A műsorvezető nem lesz a stúdióban, de nem is bánja.

Celeb

Novodomszky férje: Én is szeretlek

Filmes idézetekkel üzen Novodomszky Éva olasz férje. Őt is meggyötörte a szakítás, de mintha már kezdene megerősödni. Talán még van visszaút?

Celeb

Novodomszky Éva: mást képzeltünk a családról

Részletesen beszélt a férjével való viszonyáról a tévés. Másfél évvel a szakítás után is súlyos kudarcként éli meg Novodomszky Éva, hogy szétesett a családja. Pedig már a házasság elején is voltak figyelmeztető jelek.

Celeb

Csak színlelték a boldogságot: Zokogott csapodár férje miatt Novodomszky Éva

<p>A műsorában sokféle és sokrétű családi problémával találkozott, miközben a saját házassága is romokban hevert. Novodomszky Éva csak másfél évvel a szétköltözés után tudott először a szakításról nyilatkozni.</p>

Aktuális

Ördög Nóra elpityeregte magát Novodomszky Éva gyerekei miatt